Τελευταια Νεα

8 Οκτ 2012

Ακαδημία Ευηνοχωρίου - Αχιλλέας Γραμματικούς 0-4

Βρήκε πάλι τα βήματα του ο Αχιλλέας Γραμματικούς παίρνοντας την νίκη με 0-4 στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ακαδημία Ευηνοχωρίου. Το σκορ δεν απεικονίζει τελείως την εικόνα του παιχνιδιού μιας και οι γηπεδούχοι είχαν πολλές ευκαιρίες,στο δεύτερο ημίχρονο,να σκοράρουν αλλά συνάντησαν εμπόδιο τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Γεωργίου που στην κυριολεξία κατέβασε ρολά.



Ο αγώνας μοιράστηκε σε δύο ημίχρονα σε εντυπώσεις.Στο πρώτο ημίχρονο ο Αχιλλέας είχε καθολική υπεροχή όπου με σωστή κυκλοφορία της μπάλας δημιούργησε χώρους στην αντίπαλη εστία.Η πίεση απέδωσε και στο 15' ύστερα από κόρνερ του Βίβα ο Πέττας με κεφαλιά μέσα στη περιοχή άνοιξε το σκορ. Το 0-2 έγινε μερικά λεπτά αργότερα όπου ο Αλεξανδρής με πλασέ ''κρέμασε'' τον τερματοφύλακα.Οι ευκαιρίες για τον Αχιλλέα συνεχίστηκαν με αποκορύφωμα την εκτέλεση φάουλ απο τα αριστερά απο τον Τσουκαλή με την μπάλα να βρει το οριζόντιο δοκάρι.Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασισμένοι και πίεσαν στο μισό γήπεδο τον Αχιλλέα.Μπήκαν αρκετές φορές στα καρέ του Γεωργίου αλλά ο πορτιέρο του Αχιλλέα απέκρουσε επιτυχώς όλες τις προσπάθειες τους.Οι γηπεδούχοι πίεσαν για γκόλ μέχρι το 75' ώσπου ο Πέττας σκόραρε ξανά, ύστερα απο σέντρα του Βίβα,με πλασέ μέσα στην μικρη περιοχή.Το 0-4 έγινε στο 85' όπου ο νεοεισερχόμενος Κουνέλης Ν. με κάθετη πάσα απο τα δεξιά τροφοδότησε τον Αλεξανδρή και αυτός με σούτ έξω απο την μεγάλη περιοχή σκόραρε για δευτερη φορά.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ: ΜΠΡΑΤΣΚΑΣ, ΓΕΡΑΤΣΙΑΝ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (88’ ΔΗΜΑΡΑΣ Ι.), ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Δ., ΒΛΑΧΟΣ, ΠΑΛΙΟΥΡΑΣ, ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ (70’ ΠΑΠΠΑΣ), ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ (46’ ΚΡΑΝΗΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΓΡ,. ΔΗΜΑΡΑΣ Π.

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ: ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, ΓΑΙΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ, ΚΑΛΠΟΥΖΑΝΗΣ (16’ ΓΕΡΑΦΕΝΤΗΣ), ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ (62’ ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Θ.) , ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ Γ., ΚΟΥΝΕΛΗΣ Α., ΠΕΤΤΑΣ, ΒΙΒΑΣ (83’ ΚΟΥΝΕΛΗΣ Ν.), ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ
« PREV
NEXT »