Τελευταια Νεα

15 Οκτ 2012

Αστέρας Κεφ/σου-Ακαδημία Ευην/ρίου: 2-1


Πρώτη νίκη του Αστέρα Κεφαλοβρύσου. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο 47’ , ο Αστέρας κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Ακαδημία Ευηνοχωρίου.
 



Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησε παιχνίδι κέντρου και δημιουργήθηκαν δύο κλασικές φάσεις, μια για κάθε ομάδα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Ακαδημία να προηγείται στο σκορ με γκολ του Σάκη Κράνη, όμως στη συνέχεια δέχθηκε δύο γκολ και έτσι δεν κατάφερε για μια ακόμα αγωνιστική να πάρει βαθμό.

ΑΣΤΕΡΑΣ: ΤΣΟΚΑΝΤΑΣ, ΦΟΥΝΤΑΣ Δ. (28’ ΚΑΝΤΑΡΕΛΟΣ), ΦΟΥΝΤΑΣ Α., ΣΚΑΡΜΟΥΤΣΟΣ, ΜΗΛΙΩΝΗΣ, ΧΟΝΔΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (55’ ΑΝΔΡΕΑΚΗΣ), ΚΑΡΕΤΣΟΣ, ΣΙΔΗΡΑΣ, ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ, ΜΠΟΤΣΙΒΑΛΗΣ (63’ ΣΑΛΟΝΙΤΗΣ), ΚΑΡΑΔΗΜΑΣ Ε.
ΑΚΑΔΗΜΙΑ: ΜΠΡΑΤΣΙΚΑΣ, ΓΕΡΑΤΣΙΑΝ, ΔΗΜΑΡΑΣ Ι. (84 ΔΑΣΚΑΛΗΣ), ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ Δ., ΒΛΑΧΟΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ (72’ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ), ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΑΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΓΡ. (46’ ΔΗΜΑΡΑΣ Π.), ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

16’ γέμισμα του Βλάχου από την άμυνα της Ακαδημίας, ο Κράνης γίνεται κάτοχος της μπάλας, περνά τον Μηλιώνη και στο τετ – α – τετ με τον Τσοκάντα σουτάρει ο τελευταίος διώχνει με τα πόδια σε πλάγιο άουτ..

41’ Ο Κολτσίδας αποφεύγει το Δημαρά Ι. από δεξιά, και βρίσκει στην απέναντι πλευρά τον επερχόμενο Κανταρέλο, αυτός σουτάρει και ο Μπράτσικας διώχνει σε κόρνερ.

47’ Από αριστερά πάσα του Αθανασόπουλου στον Κράνη, αυτός αποφεύγει και τον τερματοφύλακα και σε κενή εστία πλασάρει και κάνει το 0-1 για την Ακαδημία.

52’ Ο Καρέτσος κατεβάζει τη μπάλα στο κέντρο, κάνει κάθετη πάσα στον Χονδρογιάννη ο οποίος αποφεύγει τον Κωνσταντάρα Δ. και με σουτ κάνει το 1-1.

62’ Ο Κολτίδας από δεξιά αλλάζει παιχνίδι στην απέναντι πλευρά στον προωθημένο Κανταρέλο, ο τελευταίος σουτάρει από πλάγια θέση την μεγάλης περιοχής και με υπερένταση ο Κωνσταντάρας Δ. διώχνει σε κόρνερ.

72’ Ο Ανδρεάκης από αριστερά βγάζει σέντρα μέσα στην μικρή περιοχή της Ακαδημία και ο Καραδήμας Ε. ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας της Ακαδημίας, με σουτ έκανε το 2-1 και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

« PREV
NEXT »