Τελευταια Νεα

20 Οκτ 2012

Μόνος στην κορυφή ο Ατρόμητος...2-1 τον Ομηρο







Σε ένα σκληρό παιχνίδι ο Ατρόμητος Αντιρρίου πήρε μεγάλη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της 5ηςαγωνιστικής . Ένα παιχνίδι που το καθάρισε η  εμπειρία του Περικλή Παπαποστόλου με δύο εντυπωσιακά τέρματα στο 5’ και στις  καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Σημαντική η απουσία του Σταύρου Λαγού αποσυντόνισε τους παίκτες του Όμηρου γιατί εκτός από δεινός  εκτελεστής ήταν και ο δημιουργός του παιχνιδιού του Ομήρου. Ο Ατρόμητος πανέτοιμος δεν άφησε περιθώρια στον Όμηρο να κάνει το παιχνίδι του και πήρε το τρίποντο που τον ανεβάζει μόνο πρώτο στον πίνακα της βαθμολογίας.
Το φιλμ του αγώνα:
5’ Γκοολ Παπαποστόλου σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα στα δίκτυα 1-0
7’ Εκτέλεση φάουλ του ταμπάκη η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
10’ Πανομοιότυπη φάση από τον Ταμπάκη εκτέλεση φάουλ από την ίδια θέση η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
17’ Σουτ του Καρατζογιάννη  έξω από την περιοχή δίπλα στο γάμα της εστίας του Καραδήμα.
28’ Εκτέλεση φάουλ Ταμπάκη σουτ Παπαποστόλου διώχνουν οι αμυντικοί πάνω στη γραμμή.
40’ Κόρνερ για τον Όμηρο κεφαλιά ο Πασπαλιάρης η μπάλα άουτ.
45’ Γκοοολ Σουτ του Παπαποστόλου έξω από την μεγάλη περιοχή η μπάλα στο γάμα του Λιαπίκου 2-0.
68’ Κεφαλιά του Αποστολίδη η μπάλα άουτ.
80’ Εκτέλεση κόρνερ για τον Όμηρο  κεφαλιά εξ επαφής του Αποστολίδη αποκρούει ο Καραδήμας  σύγχυση  σουτ  του Σεραφίγγου η μπάλα άουτ.
81’ Αλεξόπουλος και Ευθυμιόπουλος αλλάζουν όμορφα την μπάλα τελικός αποδέκτης ο Κάκκος σουτ η μπάλα φεύγει πλάγια κερδίζει ο Αλεξόπουλος κάνει παράλληλη πάσα με το τέρμα στο Κάκκο που χάνει μεγάλη ευκαιρία σε κενή εστία΄.
90+ Απευθείας εκτέλεση φάουλ Παπαποστόλου η μπάλα στο δοκάρι η μπάλα φτάνει στο Πετσίνη σουτ έξω από την περιοχή η μπάλα στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.
90+ Γκοοολ Τσιφοπανόπουλος δυνατό σουτ στην κίνηση αποκρούει ο Καραδήμας η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά και καταλήγει στα δίκτυα 2-1
 Ατρόμητος: Καραδήμας, Ταμπάκης, Μυλωνάς Σ., Πετσίνης, Μυλωνάς Χ., Παπαποστόλου, Παναγιωτόπουλος, Γεωργακόπουλος, Αλεξόπουλος, Κακκός, Σκανιάς.
Όμηρος Νεοχωρίου: Λιαπίκος, Ρισάνος, Κάκκος Χ., Αλεξόπουλος,Πασπαλιάρης, Καρατζογιάννης, Κούσουλας, Κάκκος ΞΕν., Αποστολίδης, Τσιφοπανόπουλος, Σεραφίγγος







« PREV
NEXT »