Τελευταια Νεα

15 Οκτ 2012

ΑΓΟ Αιτωλικού - ΦΙ.ΜΠΑ. Πήγασος: 64-56

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Α.Γ.Ο. ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ. Σε ένα παιχνίδι με φινάλε-θρίλερ, επιβλήθηκε με 64-56 του ΦΙ.ΜΠΑ. ΠΗΓΑΣΟΥ. Οι δύο ομάδες μπήκαν νευρικά στο παιχνίδι, απόρροια του άγχους της πρεμιέρας, κλείνοντας το δεκάλεπτο με τον Πήγασο να προηγείται με ένα καλάθι διαφορά 12-14. 



Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Πήγασος κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό του, ξεφεύγοντας ακόμα και με 8 πόντους, με τον Α.Γ.Ο. να χει εμφανή προβλήματα στην επίθεση, παίζοντας μονοδιάστατα και να παίρνει σκορ κυρίως με ατομικές ενέργειες του Κυριαζή, φτάνοντας έτσι στο 20-26 του ημιχρόνου. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ρυθμός του παιχνιδιού άλλαξε και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να παίξουν πιο γρήγορο μπάσκετ. Οι ισορροπίες όμως δεν άλλαξαν και το τέλος του δεκαλέπτου βρήκε την ομάδα του Αγρινίου, να προηγείται με 44-38. Στην αρχή της τέταρτης περιόδου και ενώ τα επιθετικά προβλήματα για τον Α.Γ.Ο. συνεχίζονταν, ο Πήγασος προηγήθηκε με τη μέγιστη διαφορά των 11 πόντων, δείχνοντας πιο κοντά στη νίκη .
Σε εκείνο το σημείο ο Α.Γ.Ο. κατάφερε να διατηρήσει την επαφή του με το σκορ, χάρη σε συνεχόμενα καλάθια απ’ τους Φράγκο και Κοριαλό. Φτάσαμε έτσι στο τελευταίο πεντάλεπτο και ενώ ο Πήγασος διατηρούσε το προβάδισμα. Σε εκείνο το σημείο ο Α.Γ.Ο. βρήκε τον τρόπο να περάσει την μπάλα στο καλάθι και με συνεχόμενα καλάθια του Μακρή μείωσε την διαφορά στους 5. Η συνέχεια για την ομάδα μας ήταν ακόμα καλύτερη, καθώς κατάφερε να περάσει μπροστά στο σκορ με το πρώτο εύστοχο τρίποντο απ τον Κολοζάκη τρία λεπτά πριν το τέλος. Ο Πήγασος απάντησε με τρίποντο του Τσιαμάκη, για να έρθουν τρία συνεχόμενα σουτ, τριών πόντων, για τον Α.Γ.Ο. , δύο από Μακρή και ένα απ’ τον Κυριαζή , κάνοντας το σκορ 58-53 και δίνοντας εμφανές προβάδισμα νίκης στον Α.Γ.Ο. ένα λεπτό πριν το φινάλε. Ένα γκολ-φάουλ, απ’ τον νεαρό Ναούμη, έδωσε κάποιες ελπίδες στον Πήγασο, η ψυχραιμία όμως των Μακρή και Κυριαζή στις βολές έγειραν, οριστικά, την πλάστιγγα προς την πλευρά του Α.Γ.Ο. και το τελικό 64-56 βρήκε τους παίχτες και τους φιλάθλους , που γέμισαν το κλειστό, να πανηγυρίζουν την πρώτη νίκη της ομάδας.

Α.Γ.Ο. ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ : ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΟΥΣΙΝΙ, ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑΣ, ΚΥΡΙΑΖΗΣ 18(1), ΚΟΡΙΑΛΟΣ 8, ΣΤΑΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΡΑΓΚΟΣ 7, ΚΟΛΟΖΑΚΗΣ 7(1), ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΚΑΣΤΑΝΑΣ 2, ΜΑΚΡΗΣ 22(2).

ΦΙ.ΜΠΑ. ΠΗΓΑΣΟΣ : ΤΣΙΑΜΑΚΗΣ 3(1), ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΑΜΠΑΡΑΣ 4, ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ, ΝΑΟΥΜΗΣ 11, ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ 4, ΡΕΝΤΖΙΟΣ Β. 6, ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ 9(1), ΡΕΝΤΖΙΟΣ Α. 2, ΒΕΛΤΣΙΣΤΑΣ 10, ΤΣΑΣΣΗΣ 7, ΚΟΥΣΗΣ

« PREV
NEXT »