Τελευταια Νεα

12 Οκτ 2012

ΦΙ.ΜΠΑ ΠΗΓΑΣΟΣ: Παρουσίασε την νέα του ομάδα


Του Μιχάλη Σταμουλάκη
Ο ΦΙ.ΜΠΑ Πήγασος σε μια όμορφη τελετή στο ξενοδοχείο imperial παρουσίασε την ομάδα της φετινής χρονιάς. Παρόντες ο προπονητής Βασίλης Ναούμης και ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Ρηγογιάννης. Ο προπονητής των ακαδημιών και μέλος του συλλόγου Παναγιώτης Γιαρτζάς, ο αρχηγός της ομάδας Ντίνος Τσιαμάκης καθώς και όλοι οι παίκτες και οι χορηγοί της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:
Βασίλης Ναούμης: "Αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή τη συνάντηση σήμερα γιατί ξεκινάει το Σάββατο η νέα αγωνιστική χρονιά. Γι α τις μικρές ηλικίες έχει ήδη ξεκινήσει. Η ομάδα μας συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ με στόχους μεγαλύτερους από αυτές των τελευταίων χρόνων όπου η ομάδα κέρδισε δυο συνεχόμενες ανόδους. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στην δυάδα του νοτίου ομίλου και να μπούμε στην τελική 6αδα. Πιστεύω ότι με σωστή συνεργασία θα τα καταφέρουμε".

Ο πρόεδρος της ομάδας Δημήτρης Ρηγογιάννης έκανε μια αναφορά στην ιστορία της ομάδας καθώς και τη φιλοσοφία που διέπει το σύλλογο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
"Ο Πήγασος είναι η μετεξέλιξη της παλιάς Προοδευτικής. Το 2000 διαλύθηκε η προοδευτική και μετονομάστηκε σε Παναιτωλικός. Ο Πήγασος υπήρχε παράλληλα με την Προοδευτική και με πρόεδρο τον κ.Κώστα Νικάκη κράτησε τα μικρά παιδιά και από το 2005 που πήραμε την προεδρεία κατεβαίνουμε σε όλα τα πρωταθλήματα. Όλα τα παιδιά που έχουμε στην ομάδα με εξαίρεση τον Χρήστο τον Τσάσση και τον Σταμούλη τον Κωστακιώτη προέρχονται από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Ο σύλλογος έχει σαν σκοπό τα μικρά παιδιά που ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα να βοηθηθούν από τα μεγαλύτερα παιδιά που αποτελούν <εραστές του αθλήματος> και να κάνουν το βήμα παραπάνω. Παράγουμε αθλητές. Οι ακαδημίες μας πρωταγωνιστούν συνεχώς στα αγόρια και στα κορίτσια. Δεν στεκόμαστε εμπόδιο σε κανένα. Όποιο παιδί μπορεί να φύγει για παραπάνω δίνεται από εμάς χωρίς καμία ανταμοιβή. Μόνο να βοηθήσουμε το εκάστοτε το παιδί να πάει παραπάνω. Δίνουμε βάση στους καλούς χαρακτήρες. Έχουμε πολύ καλά παιδιά στην ομάδα και αυτό θα το κρατήσουμε με οποιοδήποτε τίμημα. Και έτσι θα προχωρήσουμε. Είμαστε ερασιτέχνες με επαγγελματική νοοτροπία".

Ο Παναγιώτης Γιαρτζάς τόνισε: "Η φιλοσοφία μας είναι να χαρούνε τα παιδιά το μπάσκετ. Και οι μικροί μας παίκτες και τα παιδιά που θα μας ενισχύσουν φέτος. Αυτό υπηρετούμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί οι παίκτες μας έχουν πολύ καλή νοοτροπία. Και θα ήθελα να αναφέρω ένα παράδειγμα τον Νίκο τον Τάγκα που είναι ένα νέο παιδί στην ομάδα και είχε ένα τραυματισμό και έκανε σαν τρελός λες και θα χάσει το πανευρωπαϊκό. Αυτό δείχνει και την αγάπη του για την ομάδα και προς τους συμπαίκτες του και το μπάσκετ γενικότερα".

Ο αρχηγός της ομάδας Ντίνος Τσιαμάκης δήλωσε: "Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους. Να έχουμε πάνω από όλα υγεία και συνεννόηση μεταξύ μας. Εγώ βρίσκομαι στην ομάδα τρία χρόνια πρωτοήρθαμε μαζί με τον Θανάση Ζαμπάρα και τον Σταμούλη τον Κωστακιώτη. και πραγματικά η πρώτη χρόνια ήταν καταπληκτική όπως και οι υπόλοιπες. Ήρθανε στην ομάδα 4 παιδιά από τον Α.Ο.Α. και έχουμε ακόμα τα μικρά παιδιά και νιώθω πολύ καλά με αυτό. Για μένα το μπάσκετ είναι ρομαντισμός. Προσπαθώ να κουμαντάρω την δουλειά μου για να πηγαίνω να κάνω προπόνηση και να παίζω αγώνα. Μου δίνει ζωή και αναπνοή αυτό το πράγμα και πιστεύω ότι έτσι είναι και για τα υπόλοιπα παιδιά".
*Στην συνέχεια απεύθυναν χαιρετισμούς και οι εκπρόσωποι των χορηγών της ομάδας και η πολύ όμορφη τελετή ολοκληρώθηκε με φωτογραφήσεις.
ΗΡΘΑΝ: Βασίλης Ρέντζιος, Νάσος Ρέντζιος, Νίκος Τάγκας, Χρήστος Τσάσσης, Καραγιώργος Βασίλης, Αθανασόπουλος Θανάσης
ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ: Βελτσίστας Κώστας, Δρακόπουλος Γιώργος, Διαμαντής Δημήτρης, Ζαμπάρας Θανάσης, Τσιαμάκης Ντίνος, Σταμουλής Κωστακιώτης, Πατσατζόπουλος Γεώργιος, Σειτανϊδης Πολυχρόνης, Ρηγογιάννης Ορέστης, Ναούμης Σωκράτης, Παπουτσής Βαγγέλης, Κούσης Μιχάλης
Προπονητής: Βασίλης Ναούμης - Γιαρτζάς Παναγιώτης
Πρόεδρος: Ρηγογιάννης Δημήτριο
ς

« PREV
NEXT »