Τελευταια Νεα

15 Οκτ 2012

Football League....αποτελέσματα 5η αγωνιστική



ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗ 
Η δυνατή βροχόπτωση δημιούργησε μία μεγάλη... λίμνη στον αγωνιστικό χώρο και ανάγκασε τον διαιτητή της αναμέτρησης να αναβάλλει το παιχνίδι λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου! Το παιχνίδι θα γίνει την Τρίτη την ίδια ώρα.

Δόξα Δράμας (Κασδοβασίλης-Λευκόπουλος): Γουμάγιας, Περπερίδης, Σικαλιάς, Μιλένκοβιτς, Κοντέων, Ταραλίδης, Ιντζόγλου, Ρούσεφ, Σοϊλέδης, Κάπελ, Θάνος.

Αναγέννηση Επανομής (Σπύρος Μπαξεβάνος): 
Τοπαλίδης, Τσερκέζος, Κουκουλέκης, Τέλλος, Παπατζίκος, Δραγανίδης, Μωυσίδης, Κουλίδης, Ταχμαζίδης, Μπαλασάς, Σικαλόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Φωτιάδης (Σερρών)
ΒΟΗΘΟΙ: Ρίγκος (Γρεβενών), Γούτας (Χαλκιδικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 0-0 

Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Κοτταράς, Κωνσταντίνου (68' Χατζηζήσης), Χιντζίδης, Ιασωνίδης, Δεληζήσης, Τσεμπερίδης, Καμαρά, Τσιλιγκίρης, Διαμάντης, Διαμαντίδης (60' Καραμαλίκης), Μανιάς.

Ηρακλής Ψαχνών (Βασίλης Βούζας): 
Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Μπακομήτρος, Ρεπετσάς, Τάουερ, Βανγκελί (61' Χαϊκάλης), Κονέ, Ιακωβάκης (80' Ρούτσης), Ποκόνγκ (88' Τζάκης), Λιόσης, Σέγκος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουτσιαύτης (Άρτας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Χουλιάρας (Αιτ/νιας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσιλιγκίρης, Χιντζίδης, Καμαρά - Βανγκελί, Ιακωβάκης, Σέγκος
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: 
Απόλλων Σμύρνης και Ηρακλής Ψαχνών έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που κράτησε τις δύο ομάδες στα χαμηλά κλιμάκια της βαθμολογίας. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν κατάφερε να βρει δίχτυα για δεύτερη σερί αγωνιστική, ενώ έμεινε μακριά από τις νίκες για τέταρτο διαδοχικό ματς. Ο Ηρακλής Ψαχνών, από την άλλη, δεν δέχθηκε τέρμα για δεύτερο παιχνίδι, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία μετά το κακό ξεκίνημα και τη νίκη που προηγήθηκε επί της Δόξας Δράμας.
ΑΝΑΓ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1-0 
(65' Ιορδανίδης φάουλ)

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Νίκος Παναγιωτίδης): Λαμπάκης, Καρπαθάκης (48' Χατζόγλου), Σερέτης (85' λ.τ Σιδηρόπουλος), Φελίπε (46' Μπαξεβάνος), Σπαθάρας, Καρακάσογλου, Ιορδανίδης, Στεφανίδης, Τσιάμης, Σκέμπης, Φάμπιο.

Πανσερραϊκός (Μιχάλης Γρηγορίου): 
Λουσινί, Κιάσσος, Καψάλης (76' Τσούτσης), Μπριλάκης, Καρακώστας, Σιάκκας, Ράνιτς, Ανάκογλου, Κόντος (75' Τσαούσης), Μπονέρης (65' Γκουγκουλιάς), Μπανγκουρά.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
BΟΗΘΟΙ: Κελαζόγλου (Χαλκιδικής), Τσαγγάρη (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Λαμπάκης, Σκέμπης, Χατζόγλου - Μπριλάκης, Καρακώστας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 80' Καρακώστας

Σχόλιο: Η Αναγέννηση Γιανιτσών έκανε το «τρία στα τρία» εντός έδρας, αναγκάζοντας τον Πανσερραϊκό στην πρώτη του ήττα με σκορ 1-0 τη φετινή περίοδο. Η ομάδα του Νίκου Παναγιωτίδη σημείωσε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης με εκτέλεση φάουλ του Ιορδανίδηστο 65' κι έμεινε κοντά στις θέσεις ανόδου, φθάνοντας τους εννέα βαθμούς. Ο Πανσερραϊκός από το 80' και μετά αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Καρακώστα.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ-ΚΑΛΛΙΘΕΑ 1-1 
(41' Κόλεφ σουτ - 74' Φαρινόλα σουτ)

Ολυμπιακός Βόλου (Γιώργος Βαζάκας): Γκίτκος, Καρράς, Κατσιαρός, Γκότοβος, Στογιάνοφ, Τσιάτσιος, Πινδώνης, Παππάς (80' Γαλάνης),Ογιαρμπίντε (66' Ναουμίδης), Γιενκά, Κόλεφ (70' Ανιέτε).

Καλλιθέα (Νίκος Παντέλης): 
Κατσούλης, Αρβανίτης, Φέρειρα, Σταύρου, Μουσταφίδης, Ατματζίδης (90+3' Πλάτανος), Καλτσάς, Ρουσσάκης, Φαρινόλα (90+1' Κατσικογιάννης), Ντακόλ, Ντα Σίλβα (63' Μαρουκάκης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ζούγρας (Κοζάνης)
ΒΟΗΘΟΙ: Τσιαμπάζης (Κοζάνης), Κουτζιακουτζίδης (Κοζάνης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Τσιάτσιος, Γκότοβος - Ντα Σίλβα, Φαρινόλα, Mαρουκάκης
ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 88' Μαρουκάκης

Σχόλιο: Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το Βόλο η Καλλιθέα η οποία κατάφερε να αποσπάσει 1-1 από τον Ολυμπιακό. Σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε αρκετές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ο Ολυμπιακός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο σκορ στο 41ο λεπτό με τον Κόλεφ. Η Καλλιθέα ισορρόπησε το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο και στο 74' με τονΦαρινόλα ισοφάρισε σε 1-1 "παγώνοντας" τον κόσμο στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

* Ένα πανό που το περιεχόμενο του δεν είναι υβριστικό ήταν η αιτίαγια να υπάρξουν τρεις διακοπές στο ματς (9', 17' και 33')!!! Μάλιστα, ο διαιτητής στο 33' κάλεσε τους βοηθούς του και πήγαν στα αποδυτήρια, αφού οι οπαδοί των γηπεδούχων δεν απέσυραν από την εξέδρα το πανό! Στο 38' ξεκινάει και πάλι το ματς, αλλά οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου απέσυραν όλα τα πανό τους και ορισμένοι από αυτούς έφυγαν από το γήπεδο ως ένδειξη διαμαρτυρίας!!! Δεκαοκτώ λεπτά καθυστέρηση έδειξε ο τέταρτος διαιτητής...

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 0-2 
ΑΕΛ Καλλονής (Τίμος Καβακάς): Μάππας, Σερφά, Χωριανόπουλος (66' Γάλας), Αναστασιάδης, Κώτσιος, Σιλιγαρδάκης (81' Γκόβας), Μαρσέλο, Μανούσος (72' Μανουσάκης), Γκονζάλες, Λεοζίνιο, Καζάκης.

Νίκη Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): 
Καρακούτσης, Ψιάνος, Μήτσης, Ριζόγιαννης, Κυριάκος, Βέρτζος, Σαμαράς, Τάσιτς (70' Πουρτουλίδης), Τάντιτς (78' Ουέλινγκτον), Σκούφαλης (84' Γιάκομπ), Φλίγκος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τεβεκέλης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Πάτρας (Μακεδονίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Κώτσιος - Ψιάνος, Σκούφαλης, Κυριάκος
ΚΟΚΚΚΙΝΕΣ: 88' Γκονζάλες

Σχόλιο: Η Νίκη Βόλου πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Καλλονής και πλέον συγκατοικεί στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μαζί με τη σημερινή της αντίπαλο και τους Πανσερραϊκό, Εργοτέλη. Το σύνολο του Περικλή Αμανατίδη άνοιξε το σκορ με τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου με σουτ του Φλίγκου. Στο 33' ο Λεοζίνιο είχε καλή ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι, ενώ στο 42' Καζάκης και Μανούσος απέτυχαν να σκοράρουν. Ο Λεοζίνιο ήταν ο πιο δραστήριος, επιθετικά, παίκτης των γηπεδούχων χάνοντας ακόμα δύο καλές ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος. Τελικά η Νίκη Βόλου στο 87' πέτυχε και δεύτερο τέρμα "καθαρίζοντας" τη νίκη. Ο Κυριάκος έκλεψε από τον Κώτσιο και τροφοδότησε τον Γιάκομπ, ο οποίος με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ένα λεπτό μετά το γκολ της Νίκης Βόλου, ο Γκονζάλες χτύπησε εκτός φάσης τον Ουέλινγκτον και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την καλλονή με δέκα παίκτες.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ-ΦΩΚΙΚΟΣ 4-0 
(17' Γκόγκας κεφ, 22' Μπεκιάρης σουτ, 47', 70' Ζιγκερίδης σουτ)

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Αποστολίδης, Κοσμίδης (76' Παπάζογλου), Κουκόλης (75' Καρυπίδης), Καπίας, Μερεσιώτης, Μουσικάκης (67' Νίρλας), Ζιγκερίδης, Γεωργιάδης, Μπεκιάρης, Ναλμπάντης, Γκόγκας.

Φωκικός (Κριστόφ Βαζέχα): 
Γεωργίου, Κωστόπουλος, Χαλούλος, Εσόνο, Τετέ, Σκαρίμπας (56' Αμπντουραχμάνι), Ν' Γκουέμ, Μπουλούλης, Ευσταθίου (46' Λουκίνας), Ταμπάκης (76' Γεωργουσόπουλος), Γκόμεζ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σελεμίδης (Πέλλας)
ΒΟΗΘΟΙ: Λιώλιας (Έβρου), Χούσκογλου (Θράκης)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μουσικάκης - Τετέ
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
Σχόλιο: Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Εθνικός Γαζώρου κόντρα στον Φωκικό με 4-0. Στο πρώτο ημίχρονο η γηπεδούχος ομάδα είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά και τις φάσεις οι οποίες δυο φορές μεταφράστηκαν σε γκόλ. Ο Εθνικός Γαζώρου συνέχισε να είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και στην επανάληψη, όπου πέτυχε άλλα δυο τέρματα και είχε χαμένες ευκαιρίες με τον Ναλμπάντη. Αγνώριστος ο Φωκικός, σε σχέση με το συγκρότημα που παρουσίασε τις τρεις πρώτες αγωνιστικές...

ΝΕΑ ΚΑΒΑΛΑ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 1-1 
(10' Ντιέ φάουλ - 79' Μπέκα σουτ)

Καβάλα (Κώστας Βασιλακάκης): Αποστολίδης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Ντιέ, Παγώνης, Μαραγκός, Αναστόσοπουλος (87' Ποσίνγκοβιτς), Μπρατσιάνι (69' Πλιάγκας), Χλωρός, Ντος Σάντος (83' Μιγιάτοβιτς), Μοκάκε.

Θρασύβουλος (Στάθης Σταθόπουλος): 
Σταυριανός, Σταυροθανασόπουλος, Ντα Κόστα (64' Παπανίκου), Πλαβούκος, Σύρος, Πάνος, Τζιωρτζιόπουλος, Μπακάλης, Ανδρίκος, Αγκόλι (53' Μπέκα), Σκόνδρας (77' Σερέπας).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγελάκης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Περικλείδης (Μακεδονίας), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπρατσιάνι - Μπακάλης, Σκόνδρας, Πλαβούκος, Μπέκα
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: 
Ισόπαλοι 1-1 αναδείχθηκαν Καβάλα και Θρασύβουλος, σε ένα παιχνίδι που στη μεγαλύτερη του διάρκεια έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή, γεγονός το οποίο δυσκόλεψε πολύ τις ενέργειες των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 10ο λεπτό του παιχνιδιού με το γκολ του Ντιέ για να ισοφαρίσει οΜπέκα στο 79' για την ομάδα του Θρασύβουλου. 
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΛΑΡΙΣΑ 0-1 
(60' Χασομέρης κεφ)

Παναιτωλικός (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάκης, Γκόλιας, Ακουάρο, Ιωάννου (74' Μπογκντάνοβιτς), Κούσας, Μητρόπουλος, Σφακιανάκης (67' Γιάνεφ), Φαβάλι, Πασάς (67' Μύγας), Κουτσοσπύρος.

Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): 
Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Τσιάρας, Νεμπεγλέρας, Ζεκίνια, Χασομέρης (80' Δεινόπαπας), Φρανκού (69' Καρανίκας), Τσίγκας (64' Ζουρούδης).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σέζος (Κιλκίς)
ΒΟΗΘΟΙ: Ναλμάντης (Κιλκίς), Πεντζερέτζης (Κιλκίς)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπακάκης, Φαβάλι, Γιάνεφ - Παπαγεωργίου, Σέρεμετ, Ραπτάκης, Τσιάρας
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Σχόλιο: Με 1-0 επικράτησε η Λάρισα στην εκτός έδρας αναμέτρηση επί του Παναιτωλικού. Μπορεί οι γηπεδούχοι να ήταν καλύτεροι καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης έχοντας πολλές ευκαιρίες, ωστόσο η ομάδα του «κάμπου» κατάφερε και πήρε τους τρεις βαθμούς. Πιο συγκεκριμένα στο 60' μετά από σέντρα του Φρανκού, ο Χασομέρης με όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τακίδη! Οι «βυσσινί» έκαναν έτσι το πρώτο τους... διπλό, ενώ τα «καναρίνια» μετρούν τη δεύτερη εντός έδρας ήττα.

Σημείωση:
 Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ δεν αγωνίστηκε (είχε ρεπό).
« PREV
NEXT »