Τελευταια Νεα

5 Οκτ 2012

Pre game της Α' ΕΠΣΝΑ

                                                                

                                                                    Αμφίλοχος - Α.Ε.Τρικόρφου
Να σημειώσει την πρώτη του νίκη  θέλει ο Αμφίλοχος που δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα καθώς γνώρισε ισάριθμες ήττες σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές, ενώ ακόμη δεν έχει καταφέρει να σημειώσει γκολ. Το συγκρότημα του Αμφιλόχου  θέλει να εκμεταλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας και υπάρχει η αισιοδοξία ότι έστω και δύσκολα θα καταφέρει να φτάσει σε νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο Παναγιώτης Γαλάνης θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του καθώς δεν αντιμετωπίζει απουσίες από τιμωρημένους ή τραυματίες.
Την κακή αγωνιστική κατάσταση του αντιπάλου θέλει να εκμεταλευτεί το φιλοξενούμενο Τρίκορφο. Γνωρίζει ότι ο αντίπαλος ¨καίγεται" για βαθμούς και δηλώνουν ότι θα καταφέρουν να αποδράσουν με βαθμό ή βαθμούς.
Ναυπακτιακός Αστέρας - Προμηθέας Γαβρολίμνης
Λύνονται τα χέρια του προπονητή Ναυπακτιακού Γιώργου Μίχου καθώς στην αναμέτρηση με τον Προμηθέα επιστρέφουν και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν οι  Σωτηρόπουλος και Γλωσσόπουλος που αντιμετώπιζαν προβλήματα τραυματισμού. Αντίθετα θα απουσιάσει ο τραυματίας Καζανάς. Η νίκη θεωρείται επιτακτική για να παραμείνει ο Αστέρας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα θα δοκιμαστεί εκτός έδρας ο φιλοξενούμενος Προμηθέας καθώς τις 2 νίκες που σημείωσε με Αμφίλοχο και Καινούργιο αγωνίστηκε στην έδρα του. Βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με την ψυχολογία στα ύψη. 



Αχελώος Αγγελοκάστρου - Ομηρος Νεοχωρίου
Λαβωμένος θα υποδεχθεί τον Ομηρο ο γηπεδούχος Αχελώος. Ο Τάσος Σπαής ψάχνει τους αντικαταστάτες των Αλεξάκη και Ζαλοκώστα Λ., που θα απουσιάσουν λόγω τιμωρίας από κάρτες και τραυματιμό αντίστοιχα.  Το εξαιρετικό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα έχει ανεβάσει την ψυχολογία στα ύψη και άπαντες δηλώνουν αισιόδοξοι ότι ειδικά μέσα στην έδρα τους δύσκολα θα χάσουν βαθμούς.
Από την άλλη πλευρά ο προπονητής των φιλοξενούμενων Γρηγόρης Μαρκαντωνάτος θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του καθώς δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών με τραυματίες  ή τιμωρημένος. Στόχος οι τρείς βαθμοί που δίνει η νίκη για να παραμείνουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ηρακλης Αστακού - Δόξα Καινουρίου
Να αφήσουν στο παρελθόν τα άσχημα αποτελέσματα και να σημειώσουν την πρώτη τους νίκη ευελπιστούν στο συγκρότημα του Αστακού. Η νίκη θεωρείται μονόδρομος για να ξεκολλήσουν από την τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα και πιθανή νέα απώλεια βαθμών  ίσως φέρει εξελίξεις στην ομάδα. Η διοίκηση πάντως με ανακοίνωσή εκφράζει την συμπαραστασή της και την εμπιστοσύνη σε προπονητή και ποδοσφαιριστές. Απόντες οι Θ.Κοτρότσος και Α.Αργύρης που δεν συμμετέχουν  στις προπονήσεις και ο Β. Λιβάνης λόγω τραυματισμού, ενώ αμφίβολος είναι οι Γ.Κοτρότσος που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Για πρώτη φορά θα αγωνιστεί πλήρης η Δόξα που παραμένει στο -2 λόγω της περσινής της τιμωρίας. Στόχος των "μπέμπηδων" να αποδράσουν με βαθμό ή βαθμούς. Στη διάθεση του Κώστα Γιωτόπουλου επιστρέφουν οι Τζωρτζόπουλος Σωκράτης που εξέτισε την ποινή του από κάρτες και ο Καρρόπουλος που αποθεραπεύτηκε.

Ολυμπιακός Παναιτωλίου - Απόλλων Δοκιμίου
Χωρίς τους Τσιμπούκα και και Μάκο θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο του  ΔΑΚ το Παναιτώλιο. Ο πρώτος είναι τραυματίας και ο δεύτερος τιμωρημένος. Ο Αγγελος Πανέτας γνωρίζει ότι απέναντί του έχει μια ομάδα που "καίγεται¨" για βαθμούς και έχει  εφιστήσει την προσοχή στους ποδοσφαιριστές του ώστε να μην υποτιμήσουν και να μην επηρεαστούν από τα αρνητικά αποτελέσματα του αντιπάλου μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα.
Το συγκρότημα του Αποστόλη Μπαλτούμα παρά το καλό πρόσωπο που έδειξε σε αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές γνώρισε ισάριθμες ήττες. Επόμενο εμπόδιο ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου. Ο Μπαλτούμας θα έχει στη διάθεσή του τον Γαρούφη που εξέτισε την ποινή του από κάρτες ενώ αμφίβολοι να αγωνιστούν είναι οι Ν.Κοντοπάνος  και Ν.Αθανασίου που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.
Ατρόμητος Αντιρρίου - Κεραυνός Γαβαλούς
Την προηγούμενη αγωνιστική δεν αγωνίστηκε και πήρε ξεκούραστπο τρίποντο καθώς ο αντιπαλός του Εθνικός Γουριάς παραιτήθηκε από το πρωτάθλημα. Με την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις υποδέχεται τον Κεραυνό Γαβαλούς. Ο Περικλής Παπαποστόλου έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο καθώς θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και θα παρατάξει στον αγωνιστικό χώρο την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Χωρίς τον τραυματία Αντώνη Κουρσάρη που απουσιάζει λόγω τραυματισμού θα αγωνιστεί η Γαβαλού. Οι φιλοξενούμενοι έχουν πίστη στις δυνατότητές του και δηλώνουν ότι δεν θα  επιστρέψουν από το Αντίρριο με άδεια χέρια.
« PREV
NEXT »