Τελευταια Νεα

13 Οκτ 2012

Pre game της Α' Κατηγορίας


Ομηρος Νεοχωρίου - Ολυμπιακός Παναιτωλίου
Το 4 στα 4 φιλοδοξεί να κάνει ο Ομηρος απέναντι στον φιλοξενούμενο Ολυμπιακό ΠαναιτωλίουΟι "πράσινοι" ξεκίνησαν εντυπωσιακά το πρωτάθλημα σημειώνοντας 3 νίκες χωρίς να δεχθούν γκολ. Ο Γρηγόρης Μαρκαντωνάτος θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του καθώς δεν αντιμετωπίζει απουσίες από τιμωρίες ή τραυματισμούς παικτών.
Η εξαιρετική πορεία του αντιπάλου μειώνει τις πιθανότητες του Παναιτωλίου όσον αφορά την διεκδίκηση θετικού αποτελέσματος.  Παρόλα αυτά θα παλέχουν το παιχνίδι. Ο Αγγελος Πανέτας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Σερμεντζέλη, Τσιμπούκα και τον τιμωρημένο από κάρτες Μάκο.
Διαιτητές: Στυλιαράς, Παρασκευάς, Λιόνας
Προμηθέας Γαβρ/μνης - Ηρακλής Αστακού
Με μοναδικό απόντα τον τραυματία Δημητρόπουλο θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο ο Προμηθέας.Στόχος των "πορτοκαλί" η επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα.
Απογοήτευση επικρατεί στο συγκρότημα του Ηρακλή Αστακού καθώς η ομάδα σε 3 αγωνιστικές έχει γνωρίσει ισάριθμες ήττες, τις δύο από αυτές στην έδρα του. Ο Αστακός για μια ακόμη αγωνιστική θα αγωνιστεί με ελείψεις.
Διαιτητές: Διώτης, Ζυγούρης, Καλαμπόκης
Α.Ε.Τρικόρφου - Αχελώος Αγγελοκάστρου
Ισοροπία στα αποτελέσματα έχει ο Τρίκορφο αυτές τις 3 πρώτες αγωνιστικές με μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Απέναντι στον φιλοξενούμενο Αχελώο Αγγελοκάστρου θέλει τη νίκη για να ανέβει βαθμολογικά αλλά και να κερδίσει μια ομάδα με τους ίδιους στόχους.
Την επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα έχει στόχο το Αγγελόκαστρο που την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την πρώτη του ήττα.
 Στη διάθεση του Τάσου Σπαή επιστρέφουν οι Αλεξάκης και Ζαλοκώστας Λ. που απουσίαζαν την προηγούμενη αγωνιστική.
Διαιτητές: Γκιάφης, Πατρόπουλος, Ματσούκας
Ναυπακτιακός Αστέρας - Αμφίλοχος
Αλλες εποχές η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ήταν το ντέρμπι της αγωνιστικής. Τη φετινή περίοδο οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη διαφορά δυναμικότητας και συνεπώς διαφορετικούς στόχους. Η ομάδα της Ναυπάκτου αν αγωνιστιστεί με σοβαρότητα και δεν υποτιμήσει τον αντίπαλο δεν αναμένεται να δυσκολευτεί να επικρατήσει.  Ο Γιώργος Μίχος δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Μητσόπουλο ενώ οι Βρουσάϊ και  Καζανάς δεν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και η συμμετοχή τους θεωρείται αμφίβολη.
Με την ισοπαλία που παραχώρησε στην έδρα του την προηγούμενη αγωνιστική με το Τρίκορφο ο Αμφίλοχος πήρε τον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα. Η δυναμικότητα και η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας δεν αφήνει πολλές ελπίδες να διακδικήσουν θετικό αποτέλεσμα αλλά όσες τους αναλογούν θα τις εξαντλήσουν. Ο Πάνος Γαλάνης θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία Κώστα Καζάκου.
Διαιτητές: Βέλλιος, Πυλαρινός, Μυλωνάς
Αετός Σταμνάς - Κεραυνός Γαβαλούς
Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για το συγκρότημα της Στανμνάς καθώς την 3η αγωνιστική πήρε το τρίποντο χωρίς να αγωνιστεί. Στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής υποδέχεται τον Κεραυνό Γαβαλούς με τον οποίο συναντήθηκε για τον θεσμό του Κυπέλλου και αποκλείστηκε. Ο Παναγιώτης Ασπρογιάννης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Καραπιπέρη και τον Ζιάκ που έχασε προπονήσεις.
Ο Κεραυνός Γαβαλούς προέρχεται από βαρειά ήττα μέσα στο Αντίρριο με σκορ 5-1. Απαντες στην ομάδα πιστεύουν ότι ήταν μια άτυχη στιγμή. Απέναντι στον γηπεδούχο και γνώριμο Αετό θέλουν να επαναλάβουν ότι και στο Κύπελλο όπου έφυγαν νικητές από τον αγωνιστικό χώρο. Απών ο τραυματίας Αντώνης Κουρσάρης.
Διαιτητές: Παναγιωτόπουλος Β., Ροκοπάνος, Αντωνόπουλος
Απόλλων Δοκιμίου - Ατρόμητος Αντιρρίου
Νέο ξεκίνημα με νέο προπονητή για τον Απόλλων Δοκιμίου. Ο Αποστόλης Μπαλτούμας αποτελεί παρελθόν και τη θέση του στην άκρη του πάγκου πήρε ο Βασίλης Παπαθανασίου. Ο Παπαθανασίου έχει να αντιμετωπίσει τις απουσίες των Κοντοπάνου Ν., Αθανασίου Ν., και Καραγκούνη Β., ενώ δεν αποκλείεται και άλλοι ποδοσφαιριστές να μείνουν εκτός ενδεκάδας και πάγκου αφού η διοίκηση έχεις ως στόχο να κάνει ένα "υγιές" σύνολο.
Με την ψυχολογία στα ύψη λόγω των θετικων αποτελέσμάτων θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο ο πρωτοπόρος Ατρόμητος Αντιρρίου. Στόχος της ομάδας του Περικλή Παπαποστόλου η νίκη για  να παραμείνει στην κορυφή.
Διαιτητές: Κέκκελος, Κωσταράς, Κολοσιώνης Αθ.
« PREV
NEXT »