Τελευταια Νεα

20 Οκτ 2012

Pre game A' Κατηγορίας



Αμφίλοχος - Αχελώος Αγγελοκάστρου
Πίσω τους άφησαν στον Αμφίλοχο την εμφάνιση και την ήττα στην Ναύπακτο. Ο Αμφίλοχος σε τέσσερις αγωνιστικές έχει μόνο ένα βαθμό. Ο Παν. Γαλάνης περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του περισσότερη συγκέντρωση και αποφασιστικότητα στο εντός έδρας ματς με τον Αχελώο Αγγελ/στρου έτσι ώστε να κατακτήσουν το πρώτο τους τρίποντο. Ο κόουτς υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές καθώς δεν αντιμετωπίζει απουσίες από τιμωρίες ή τραυματισμούς.
Ο βαθμός της ισοπαλίας μέσα στο Τρίκορφο δεν τους ικανοποίησε στο Αγγελόκαστρο καθώς πίστευαν στη νίκη. Ο Αχελώος για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική θα αγωνιστεί εκτός έδρας και αυτή τη φορά θα έχει τον ίδιο στόχο που δεν είναι άλλος από τους τρείς βαθμούς που δίνει η νίκη. 

Ηρακλής Αστακού - Ναυπακτιακός Αστέρας
Τέσσερα ματς χωρίς βαθμό συμπλήρωσε ο Ηρακλής Αστακού με αποτέλεσμα να επικρατεί προβληματισμός στις ταάξεις της ομάδας. Ο Ηρακλής ξεκίνησε με φιλοδοξίες και υψηλότερος στόχους αλλά ακόμη δεν έχει βρει τον απαιτούμενο ρυθμό για να πορευτεί στο δρόμο των επιτυχιών. Για την αναμέτρηση με τον Ναυπακτιακό δεν υπολογίζονται οι Κοτρότσος Θ., Κοτρότσος Γ., Παπαζήσης και Βότσης ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Παν. Λιβάνη.
Σε φουλ ρυθμούς συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ναυπακτιακού την εβδομάδα που μας πέρασε ενόψει της αναμέτρησης με τον Ηρακλή Αστακού. Η ομάδα του Αστέρα πορεύεται έχοντας μόνο νίκες ενώ ο Γιώργος Μίχος ζητά από τους παίκτες του να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο στόχο κόντρα σε μια ομάδα που είναι ικανή , παρά τα προβλήματά της,  να τους προκαλέσει προβλήματα. Στα πλάνα του Γ.Μίχου δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Ζαχαρόπουλος Αλ. και Πέκεζ ενώ ο Σωτηρόπουλος που έχει κάποιες μικροενοχλήσεις υπάρχει η σκέψη να προφυλαχθεί και να μην αγωνιστείενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Καραγιάννη.

Ολυμπιακός Παναιτωλίου - Α.Ε.τρικόρφου
Δεν λέει να πάρει τα πάνω του ο Ολυμπιακός Παναιτωλίου που έπειτα από μια σύντομη διακοπή με την ισοπαλία στη Γαβαλού επέστρεψε στις ήττες. Στόχος απέναντι στην Α.Ε.Τρικόρφου η επιστροφή στα θετικά αποτελέσμαρτα. Ο Αγγελος Πανέτας δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Μάκο και τον τραυματία Τσάτσο.
Η εκτός έδρας αναμέτρηση με το Παναιτώλιο έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας και αυτό το γνωρίζουν στο Τρίκορφο. Στόχος των "μαυρόασπρων" να μην επιστρέψουν με άδεια χέρια καθώς και ο βαθμός της ισοπαλίας θα θεωρηθεί θετικό αποτέλεσμα.

Ατρόμητος Αντιρρίου - Ομηρος Νεοχωρίου
Στον έβδομο ουρανό βρίσκονται οι παίκτες του Ατρομήτου Αντιρρίου έπειτα από τη σπουδαία εκτός έδρα επικράτηση με τον Απόλλων Δοκιμίου που τους διατήρησε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Απαντες στο στρατόπεδο του Αντιρρίου δηλώνουν ικανοποιημένοι και έτοιμοι να ανταπεξέλθουν στην πρόκληση της παραμονής στα ψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Ο προπονητής της ομάδας Περ.Παπαποστόλου για το ντέρμπι με τον Ομηρο Νεοχωρίου θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του.
Η μία από τις τρείς ομάδες που πορεύονται μόνο με νίκες στο πρωτάθλημα (εκτός Ναυπακτιακού και Αντιρρίου) είναι ο Ομηρος Νεοχωρίου. Οι "πράσινοι" του Γρηγ.Μαρκαντωνάτου εκτός της εξαιρετικής επιθετικής λειτουργίας στηρίζονται και στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία καθώς είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει δεχθεί γκολ. Τη εβδομάδα που διανύουμε η προσοχή επικεντρώθηκε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Αντίρριο και ο κόουτς δεν υπολογίζει τον τραυματία Στ.Λαγό.

Κεραυνός Γαβαλούς - Δόξα Καινουρίου
Επιχείρηση προσγείωσης έλαβε χώρα στη Γαβαλού την εβδομάδα που διανύουμε 'επειτα από την εκτός έδρας επιτυχία της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Αετό Σταμνάς. Ο Τάκης Τσιάκαλος ζητά από τους ποδοσφαιριστές του να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους και να φροντίσουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Απών για μια ακόμη αγωνιστική ο τραυματίας Αντ.Κουρσάρης.
Με γεμάτες μπαταρίες έπειτα από τη νίκη στα χαρτιά επί του Εθνικού Γουριάς θα παραταχθούν στο αγωνιστικό χώρο οι παίκτες της Δόξας Καινουρίου στο εκτός έδρας ματς με τον Κεραυνό Γαβαλούς. Ο Κώστας Γιωτόπουλος δεν υπολογίζει τον τραυματία Βελ.Μπουρλιάσκο, τον Σπ. Αλτζερίνη που θα απουσιάσει για οικογενειακή του υπόθεση ενώ αμφίβολος είναι ο Ζώγανος που είναι τραυματίας.

Αετός Σταμνάς - Απόλλων Δοκιμίου
Την κακή εμφάνιση και την ήττα εντός έδρας από την Γαβαλού θέλουν να αφήσουν πίσω τους στον Αετό Σταμνάς. Στη δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση υπ[οδέχονται τον Απόλλων Δοκιμίου με μοναδικό στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Ο Παν. Ασπρογιάννης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Τσιλιπάνο Γαβρ., τον Γαντζούδη που είναι τραυματίας ενώ δύσκολα θα προλάβει ο Αθανασάκης που και αυτός είναι τραυματίας.
Η αδυναμία της ομάδας να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιουργεί σε κάθε παιχνίδι αποτελεί σημείο αναφοράς στις τάξεις του Απόλλων Δοκιμίου. Ο νέος προπονητής της ομάδας Βασ.Παπαθανασίου θα ζητήσει από τους παίκτες του να είναι περισσότερο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αετό Σταμνάς. Ο Παπαθανασίου δεν υπολογίζει τον τραυματία Ν.Κοντοπάνο ενώ επιστρέφει ο Ν.Αθανασίου που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.
« PREV
NEXT »