Τελευταια Νεα

5 Φεβ 2013

Δόξα Αιτωλικού - Α.Ο. Λυγιάς 0-1

Την εντυπωσιακή του πορεία του συνέχισε ο ΑΟ Λυγιάς, καθώς επικράτησε με σκορ 0-1 στην έδρα της Δόξας Αιτωλικού σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο με τον αέρα να εμποδίζει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Οι πρωτοπόροι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12’ με κεφαλιά του Δημητρόπουλου έπειτα από μπαλιά του Ραυτόπουλου Κ. Στο 28’ ο Φούντζουλας δεν κατάφερε να σκοράρει μόνος απέναντι στον Φλάκα, καθώς έκανε κακό κοντρόλ και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί. Οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες του Λυγιά  με τον Ρισβά στο 30’να κάνει το σουτ από το ύψος της περιοχής και δεξιά, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Οι παίκτες του Φ.Δημητρόπουλου  συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό χάνοντας ευκαιρίες, με τον Φούντζουλα να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε σούτ  που επιχείρησε στο 59’, και στο 68’. Οι γηπεδούχοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 80’ με την κεφαλιά του Βαλαμόντε να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Από την Δόξα διακρίθηκαν οι Ρισβάς, Τρικαλινός Π. και Βαλαμόντες, ενώ από τη Λυγιά οι Λιανός, Δημητρόπουλος και Τόρε.

Καλή η διαιτησία του κ. Κατσαούνη Ι. (Στεφανίδης-Ρούμελης).

ΔΟΞΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ: Φλάκας, Ρισβάς (77’ Χασιώτης), Μάτσικας (60’ Κερανούδης), Μπότας, Καρανούδης Β. (80’ Κανταρέλος), Τόλης, Ξυροκώστας, Τρικαλινός Π., Κανταρέλος, Τρικαλινός Δ., Βαλαμόντες.

ΑΟ ΛΥΓΙΑΣ: Δούρος, Ζαμπάρας, Βασιλόπουλος (70’ Νικόπουλος), Βεϊζάϊ, Λιανός, Ραυτόπουλος Κ., Δημητρόπουλος (46’ λ.τ. Ραυτόπουλος Χ.), Τόρε, Φούντζουλας, Ρετσίνας (79’ Τσιριμώκος), Πετσίνης.
« PREV
NEXT »