Τελευταια Νεα

16 Φεβ 2013

Να συνεχίσει το σερί...

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για την εκτός έδρας με την ΑΕΛ Καλλονής στη Μυτιλήνη. Ο Μάκης Χάβος (φωτό) και οι παίκτες του θα αγωνιστούν με στόχο το διπλό που θα τους βάλει για τα καλά στο κόλπο της ανόδου στη Super League. 
Ο κόουτς των "καναρινιών" έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του καθώς δεν αντιμετωπίζει απουσίες από τιμωρίες ή τραυματισμούς. Η φιλοσοφία για την συγκεκριμένη αναμέτρηση παραμένει η ίδια όπως στο προηγούμενο εντός έδρας ματς με τον Ηρακλή στο Αγρίνιο, με πίεση ψηλά η οποία θα αρχίζει από την επιθετική γραμμή, με κατοχή της μπάλας έτσι ώστε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και να αναγκάσει τον αντίπαλο να ανοιχτεί αφού όπως είναι γνωστό οι ομάδες τις οποίες προπονεί ο Μπάμπης Τεννές προσέχουν πρώτα το "μηδέν" στην άμυνα.
Ομάδα που κερδίζει λένε ότι δεν αλλάζει αλλά ίσως ο Μάκης Χάβος προβεί σε κάποιες αλλαγές με στόχο να ξεκουράσει κάποιους ποδοσφαιριστές. Φανέλα βασικού διεκδικεί ο Ανρί Καμαρά που είναι ξεκούραστος μιας και δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο ματς με τον Ηρακλή και ίσως υπάρξει και μία αλλαγή στα χαφ έτσι ώστε να ξεκουράσει κάποιον από τους Μπελόν, Σφακινάκη ή Τζούνιορ
« PREV
NEXT »