Τελευταια Νεα

16 Φεβ 2013

Συνεχίσει στην κορυφή...

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα παρέμεινε ο Ναυπακτιακός Αστέρας με την εκτός έδρας νίκη  που σημείωσε επί του Απόλλωνα Δοκιμίου στο Ενωσιακό γήπεδο λόγω τιμωρίας της έδρας του Απόλλωνα, με σκορ 1-4.
 Η ομάδα του Δοκιμίου που γνώρισε την 4η συνεχόμενη ήττας της ήταν αυτή που κατάφερε να προηγηθεί με έυστοχο χτύπημα πέναλτυ του Κορομηλά Α. και να πάει στο ημίχρονο με το σκορ υπέρ της. Η επανάληψη ανήκε ολοκληρωτικά στον φιλοξενούμενο Ναυπακτιακό που σημείωσε τέσσερα τέρματα.
Στο 58' ισοφάρισαν με σουτ του Γλωσσόπουλου και στο 63' θα περάσουν μπροστά στο σκορ με 2-1 όταν η κεφαλιά του Αραχτά αποκρούστηκε από τον Βασιλόπουλο, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και ο ίδιος παίκτης (Αδραχτάς) με σουτ θα την στείλει στα δίχτυα.
Στο 73' έγινε το 1-3 όταν η σέντρα του Κουτελιέρη βρήκε στο δεύτερο δοκάρι τον Καλαβρουζιώτη που σκόραρε με κεφαλιά "ψαράκι". Το τελικό 1-4 θα κάνει ο Σωτηρόπουλος με πλασέ σε σέντρα του Κοντοπάνου.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΟΚΙΜΙΟΥ (Βασίλης Παπαθανασίου): Βασιλόπουλος, Κρανιάς (84΄Καραμήτρος), Αλπέτζος, Γαρούφης, Καραγκούνης, Νταλαπέρας, Ζαχαράκης,Κορομηλάς Φ., Αφαλωνιάτης (60΄, Κορομηλάς Χ.), Κορομηλάς Α., Αθανασίου.
ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Λάκης Παπαχρήστου): Πετσίνης, Καραγιάννης, Βρουσάι, Μητσόπουλος, Θεοχάρης , Θανασιός, Κοντοπάνος, Κουτελιέρης,Καλαβρουζιώτης Θ. (83΄Σωτηρόπουλος), Γλωσσόπουλος (70΄Δημόπουλος), Ψυχογιός (52΄ Αδραχτάς).















« PREV
NEXT »