Τελευταια Νεα

17 Φεβ 2013

Τεσσάρα ο Κεραυνός...


Σε Βατερλό οδήγησε ο Κεραυνός Γαβαλούς τον Ηρακλή ο οποίος κατακεραυνώθηκε και υποχρεώθηκε σε βαριά ήττα με 4 - 0 εγκλωβισμένος μέσα στο μικρό γήπεδο των κιτρινόμαυρων. Ο Ηρακλής ήταν στην κυριολεξία αγνώριστος , μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος αφού αντιμετώπιζε προβλήματα σε όλες του τις γραμμές.
Στην αρχή του α' ημιχρόνου και για μισή ώρα περίπου ο αγώνας ήταν ισορροπημένος και από τις δύο ομάδες , ο Ηρακλής όπως και οι γηπεδούχοι δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες μοιρασμένες, όχι όμως επικίνδυνες.
Στο 3' ο Γ.Μπαρμπαρούσης είδε κίτρινη κάρτα από το διαιτητή Κατσαούνη Ι. για χέρι.
Η καταδικαστική εξέλιξη του αγώνα για τον Ηρακλή ξεκίνησε με το πρώτο γκολ του Κεραυνού στο 39' όταν ο Μπούκαρης Π. μπούκαρε από πλάγια και δεξιά της μικρής περιοχής του Ηρακλή , σούταρε και έκανε το 1-0.
Στο 45' ο Α.Αργύρης αντίκρυσε την κίτρινη κάρτα του διαιτητή για αντικανονικό σταμάτημα φάσης.
Στο β' ημίχρονο η κυριαρχία του Κεραυνού στον αγώνα υπήρξε αδιαμφισβήτητη και αντί ο Ηρακλής να πιέσει για την ισοφάριση και να αυξήσει την απόδοσή του , μεταμορφώθηκε σε απλό ακόλουθο του ρυθμού των παικτών του Κεραυνού που επιζητούσαν την εξασφάλιση του αγώνα με περισσότερα γκολ.
Έτσι , μόλις στο 47' του β' ημιχρόνου μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κεραυνού η μπάλα έφτασε στον Κουρσάρη ο οποίος κεραυνοβόλησε την εστία του Β.Λιβάνη κάνοντας το 2-0.
Στο 64' σε μια φάση σκληρού μαρκαρίσματος αντιπάλου , τραυματίστηκε ο Tafani O. (Πέρρυ) ο οποίος και αντικαταστάθηκε υποχρεωτικά από τον προπονητή Μάκη Μπότσιο βάζοντας στη θέση του τον Α.Μαλιγιάννη.
Στο 68' είχε την μοναδική μεγάλη ευκαιρία ο Ηρακλής να μειώσει το σκορ όταν μια σέντρα του Γ.Μπαρμπαρούση από δεξιά της μικρής περιοχής των γηπεδούχων , βρίσκει μόνο του τον Γ.Κοτρότσο που σούταρε δυνατά στέλνοντας την μπάλα πάνω από την οριζόντιο δοκό των γηπεδούχων.
Στο 69' σε αντεπίθεσή της απάντησε άμεσα η Γαβαλού με σουτ - γκολ του Παπαδόπουλου Γ. από τα δεξιά της μικρής περιοχής του Ηρακλή , διαμορφώνοντας το 3-0.
Ο επίλογος της ήττας των παικτών του Αστακού σφραγίσθηκε στο 80' με γκολ του Παπούλια Χ. όταν μετά από τραγικό λάθος της άμυνας πήρε την μπάλα από τα δεξιά της μικρής περιοχής της εστίας του Β.Λιβάνη και αφύλακτος σχεδόν κεραυνοβόλησε την εστία του Ηρακλή κάνοντας το τελικό 4-0.
Η διαιτησία του Κατσαούνη ήταν πολύ καλή.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: (1) Καρφής Α. , (2) Μπούκαρης Π. , (3) Μυγδάκης Ν. , (4) Μακραδήμας Ε. , (5) Μπούσγος Σ., (6) Βαγενάς Β. , (7) Κουρσάρης Π-Ν, (8) Σταματελόπουλος Φ. , (9)  Μπούρδος Σ., (10) Παπούλιας Χ. , (11) Παπαδόπουλος Γ. 
ΗΡΑΚΛΗΣ : (1) Λιβάνης Ι.Β. , (2) Λιβάνης Θ.Β. , (3) Λιβάνης Π. , (4) Κοτσίνης Σ. , (5)  Tafani O. , (6) Αργύρης Α., (7) Μπαρμπαρούσης Γ., (8) Κοτρότσος Γ., (9) Ζαρκαδούλας Α., (10) Κοτρότσος Θ., (11) Σκουτέρης Ο.
 ΑΛΛΑΓΕΣ Για τον Κεραυνό: στο 42’ ο  Μακραδήμας Ε . αντικαταστάθηκε από τον Ζαπαντιώτη Κ.στο 85’ ο Μπούρδος Σ. από τον Ζάχο Χ. και στο 86' ο Μπούκαρης Π. από τον Κανούρη Α.
 Για τον Ηρακλή : στο 54’ ο Ζαρκαδούλας Α. αντικαταστάθηκε από τον Γκάτση Ι. , στο 65' ο Tafani O. από τον Μαλιγιάννη Α. και στο 74' ο  Λιβάνης Π. από τον Χάνδρα Δ.
 Ο επόμενος αγώνας θα διεξαγχθεί στο γήπεδο του Αστακού το Σάββατο στις 23/02/2013 και ώρα 15:00' με αντίπαλο τον Απόλλωνα Δοκιμίου.
http://www.hraklhsast.com
« PREV
NEXT »