Τελευταια Νεα

16 Φεβ 2013

Λαμπάδα στο μπόϊ του Ευθυμίου....


Λαμπάδα στο μπόϊ του Ανδρέα Ευθυμίου πρέπει να ανάψουν στο Καινούργιο. Ο τερματοφύλακας της Δόξας αν και τραυματίας έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 95'  και κράτησε το τρίποντο  της νίκης στο Καινούργιο αφού η Δόξα πήρε τη νίκη απέναντι στο φιλοξενούμενο Τρίκορφο με σκορ 2-1.
Οι Καινουργιώτες μπήκαν με το δεξί στον αγώνα καθώς κατάφεραν να σκοράρουν μόλις στο 2' της αναμέτρησης όταν ο Κόκκαλης Γ. έπαιξε το ένα - δύο με τον Ζώγανο και έβγαλε την μπάλα στον Αλτζερίνη που με πλασέ στην κίνηση έδωσε το προβάδισμα.
 Στο 9' θα μπορούσε να διπαλσιάσει τα τέρματά της όταν το σουτ του Κόκκαλη Γ. μπλόκαρε ο Φλωρόπουλος. Αυτό δεν έγινε ούτε στο 13' όταν σουτ του Δάρλα Δ. πέρασε λίγο άουτ. Η Δόξα είχε ελαφρά υπεροχή αλλά τα πολλά λάθη στο χώρο του κέντρου έδιναν την ευκαιρία στον αντίπαλο να φεύγει στην αντεπίθεση. Στο 25' το Τρίκορφο έχασε ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα όταν ο Μυτιλήνης Κ. έκανε την παράλληλη σέντρα αλλά ο Γιαβρούτας Α. δεν πρόλαβε να πλασάρει από το ύψος της μικρής περιοχής. Οι ασπρόμαυροι όσο περνούσε η ώρα έβγαιναν στην επίθεση αφού απέναντί τους είχαν την χειρότερη φετινή Δόξα. Στο 39' ο Πετράκης έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει αφού το πλασέ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο β' ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ αφού έβλεπαν ότι η Δόξα δεν ήταν στα καλά της. Στο 51' ένα σουτ του Μυλωνά πέρασε άουτ ενώ στο 59' ο Αλτζερίνης έκανε σουτ το οποίο μπλόκαρε ο Φλωρόπουλος.
Η Δόξα διπλασίασε τα τέρματά της σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ. Ο Καρρόπουλος έκανε την κάθετη πάσα και ο Ασημακόπουλος που είχε μπει πριν από λίγο στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Στρεμμένου πλάσαρε από πάνω τον Φλωρόπουλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Το Τρίκορφο κατάφερε να μειώσει στο αμέσως επόμενο λεπτό (76΄) με εξαιρετικό σουτ του Πετράκη που έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Ευθυμίου.
Στο 95' της συνάντησης ο Μυτιλήνης Σ. έκανε σουτ έκανε το σουτ και ο Ευθυμίου έκανε την απόκρουση του αγώνα αφού η μπάλα βρήκε στην άκρη των δακτύλων του και στο δεξί κάθετο δοκάρι.
Το Τρίκορφο όμως δεν απογοητεύτηκε και στην αμέσως επόμενη φάση έχασε ξανά την ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον Πετράκη να κάνει ένα γυριστό και ο Γιανρούτας Α.Γ. να κάνει την προβολή αλλά να στέλνει την μπάλα άουτ.

Δόξα Καινουρίου: Ευθυμίου, Μπλέτσας, Κωνσταντίνου, Δάρλας Στ., Γκορόγιας, Κόκκαλης Γ. (93' Κουτσολάμπρος), Ζώγανος, Αλτζερίνης, Δάρλας Δ., Καρρόπουλος (90' Τζωρτζόπουλος Δ.), Στρεμμένος (68' Ασημακόπουλος)

Α.Ε.Τρικόρφου: Φλωρόπουλος, Κυρίτσης Γ., Κυρίτσης Γρ., Μυλωνάς Χ., Δημητρόπουλος,  Μυλωνάς Α., Μυτιλήνης Σ., Γιαβρούτας Α., Μυτιλήνης Κ., Πετράκης, Κουκούτσης (87' Δεδότσης)




























« PREV
NEXT »