Τελευταια Νεα

13 Ιουν 2013

Χαραλαμπίδης: "Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε τα ματς"


Αν και η Νίκη Βόλου είχε ελάχιστες ελπίδες για την πρώτη θέση, πάλεψε στο Αγρίνιο για την ιστορία της και τη φανέλα της, όπως τόνισε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης κι έτσι θα συνεχίσει.
«Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο για την ιστορία μας και τη φανέλα μας και το κάναμε. Είχαμε μηδαμινές ελπίδες, αλλά παίξαμε το παιχνίδι στα ίσια, όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Ο Παναιτωλικός έχει πολύ καλή ομάδα και σήμερα οι δυο ομάδες απέδειξαν ότι είναι ομάδες Σούπερ Λίγκα. Εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε τα ματς για τον κόσμο μας και την ομάδα μας. Καταφέραμε να προηγηθούμε αλλά το γκολ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ήταν μια κρυάδα για την ομάδα μας.
Ξέραμε ότι θα δεχθούμε πίεση, αλλά να κρατήσουμε μπάλα, το κάναμε, αλλά από μία στημένη φάση ο Παναιτωλικός σκόραρε. Αδικούμαστε που δεν ανεβαίνουμε, εμείς παίζουμε για την ομάδα μας και τον κόσμο μας. Ο Παναιτωλικός τα έχει όλα και πρέπει να είναι Σούπερ Λίγκα. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και χωρίς σκοπιμότητες για τα επόμενα παιχνίδια. Σε σχέση με τον Ολυμπιακό Βόλου έχει ένα μικρό προβάδισμα ο Παναιτωλικός, αλλά είναι και οι δυο καλές και ιστορικές ομάδες», τόνισε ο προπονητής της Νίκης.

http://www.onsports.gr
« PREV
NEXT »