Τελευταια Νεα

11 Ιουν 2013

Κοντά σε τρείς μεταγραφικές βόμβες η Βόνιτσα


Τα πανηγύρια για την άνοδο στην Γ Εθνική τέλειωσαν για την διοίκηση της ομάδας Μπάσκετ του Α.Ο.Βόνιτσας. 
   Ήδη η διοίκηση της μοναδικής ομάδας Μπάσκετ του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας έπιασε δουλειά και σχεδιάζει μαζί με τον κόουτς Παπίρη ,την ομάδα για την νέα δύσκολη αγωνιστική χρονιά.
  Ήδη με συντονισμένες ενέργειες πέτυχε
να τοποθετήσει την ομάδα σε όμιλο του Βορρά . Ο στόχος ήταν να μην πάει σε όμιλο του Νότου που έχει πολλά ταξίδια στην Αθήνα με ομάδες δύσκολες και έμπειρες. Ο 1ος όμιλος του Βορρά δεν είναι  εύκολος αλλά είναι ποιό βατός.
    Οσο αφορά τον μεταγραφικό σχεδιασμό  η διοίκηση του Α.Ο.Βόνιτσας έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τους υπάρχοντες παίκτες . Στόχος είναι να κρατήσει ένα κορμό από την περσινή ομάδα. Στην Γ εθνική (ίσχυε και στην Α ΕΣΚΑΒΔΕ) στην δωδεκάδα κάθε αγώνα είναι απαραίτητη η παρουσία τεσσάρων παικτών κάτω των 18 χρονών. Οι παίκτες αυτοί ήδη υπάρχουν και βοήθησαν και πέρυσι την ομάδα .
   Οσο αφορά τους νέους παίκτες που σκέφτεται να εντάξει στο ρόστερ του ο Α.Ο.Β. από έγκυρες  πληροφορίες γνωρίζουμε ότι βρίσκεται κοντά στο να κλείσει 3 παίκτες που την περσινή χρονιά αγωνίζονταν στην Β Εθνική κατηγορία.
   Πρόκειται για περιπτώσεις έμπειρων και ταλαντούχων παικτών που θα δυναμώσουν και θα ενισχύσουν σε σημαντικό βαθμό την ομάδα. Με τις μεταγραφές αυτές η ομάδα της Βόνιτσας θα ανάβει επίπεδο και την νέα χρονιά θα είναι μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
Εν αναμονή λοιπόν των ανακοινώσεων της ομάδας Μπάσκετ της Βόνιτσας.
http://www.amvrakikosnews.com
« PREV
NEXT »