Τελευταια Νεα

11 Ιουν 2013

Χωρίς Παππά και Σαμαρά η Νίκη στο Αγρίνιο

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Νίκης Βόλου, εν όψει του αυριανού αγώνα με τον Παναιτωλικό, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των playoff. Οι «Βολιώτες» μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή έχουν μόνο μαθηματικές ελπίδες για τερματισμό στην πρώτη θέση του μίνι πρωταθλήματος, όμως άπαντες στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο είναι αποφασισμένοι όχι μόνο να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα που τους αναλογεί, αλλά  να τερματίσουν όσο το δυνατό ψηλότερα ώστε να εκμεταλλευτούν οποιαδήποτε ευκαιρία δημιουργηθεί στη Super League.
Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Δημήτρη Σαμαρά ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στα πλευρά καθώς και του Χάρη Παππά ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν τη προετοιμασία τους με μια πρωινή προπόνηση στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού και αμέσως μετά ο τεχνικός της Νίκης έκανε γνωστή την αποστολή. 
Αναλυτικά:
Βούρας, Καρακούτσης, Βέρτζος, Καρατζάς, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Πουρτουλίδης, Χατζής, Σκούφαλης, Κυριάκος, Παπαδόπουλος, Τάντιτς, Λαλίν, Φλίγκος, Ριζογιάννης, Ουέλινγκτον, Τζιώρας, Πιτταράς.
 http://www.goalpost.gr
« PREV
NEXT »