Τελευταια Νεα

13 Ιουν 2013

Χάβος: "Τίποτα δεν έχει τελειώσει"

Ευχαριστημένος από τη νίκη ήταν ο Μάκης Χάβος, ο οποίος τόνισε ότι ο Παναιτωλικός έχει το προβάδισμα για την άνοδο.
«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν. Παίζουμε κάθε τρεις μέρες συνεχόμενα παιχνίδια και βλέπετε το πάθος και τη διάθεση και την όρεξη και το ζήλο που έχουν για να πετύχουμε την πολυπόθητη άνοδο. Από εκεί και πέρα σήμερα κερδίσαμε μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, παρ’ όλο που χάσαμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και υπήρχε η πίεση του 0-1. Θεωρώ ότι έχουμε πάρει ένα μικρό προβάδισμα.
Μένουν πλέον δύο παιχνίδια αλλά τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να μας διακρίνει η ταπεινότητα σαν ομάδα και σαν ανθρώπους για να πετύχουμε το στόχο μας. Επίσης είμαι χαρούμενος σήμερα γιατί βάλαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις και επίσης από την πρώτη φορά που ήρθα στην ομάδα ανατρέψαμε σκορ. Την ώρα που χάνονται τόσο μεγάλες ευκαιρίες, όσο στενοχωριέστε εσείς στενοχωριέμαι και εγώ. Μακάρι όλοι να έχουμε την εκτελεστική ικανότητα που έχει ο Καμαρά!», ανέφερε αρχικά  ο τεχνικός του Παναιτωλικού.
Σχολιάζοντας τη διαιτησία, σημείωσε: «Το είπα και την προηγούμενη φορά, ότι οι διαιτητές πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί. Φαίνεται ο διαιτητής το πώς θέλει να παίξει από το πρώτο δεκάλεπτο!».
http://www.onsports.gr
« PREV
NEXT »