Τελευταια Νεα

26 Ιουν 2013

Σφαέλος;Όλα έχουν δρομολογηθεί με επαγγελματικά πρότυπα στον Ναυπακτιακό


Αποκαλυπτικός ήταν ο Φίλιππος Σφαέλος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πριν λίγη ώρα μας αποκάλυψε τα σχέδια του για τον νέο Ναυπακτιακό μας επιβεβαίωσε για ακόμη μια φορά πως θα είναι στο πλευρό της ομάδας και θα συνεχίσει να στηρίζει τον πρόεδρο της ομάδας Θανάση Αλμπάνη. 
Συγκεκριμένα τόνισε πως έχουν γίνει επαφές με ανθρώπους που θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο το υπάρχον διοικητικό συμβούλιο. Υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις σε όλα τα επίπεδα και δεν έκρυψε πως ελπίζει πως η ομάδα θα μπορέσει να κερδίσει μια θέση στη νέα Γ” Εθνική αν όπως μας είπε λόγω της κρίσης και του δύσκολου γεωγραφικά ομίλου  κάποιες ομάδες δεν »κατέβουν» τη νέα σεζόν.
Για τον Δημήτρη Τομπάζη ο κ. Σφαέλος είπε πως έχει συμφωνήσει σε όλα και θα είναι ο προπονητής του Ναυπακτιακού και την  νέα χρονιά σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται η ομάδα. Επίσης έχει είδη κλειστεί και το προπονητικό κέντρο που θα γίνει η  εικοσαήμερη προετοιμασία της ομάδας στο Καρπενήσι  σε όποια κατηγορία και αν αγωνιστεί τη νέα χρονιά ο Ναυπακτιακός.Η ομάδα είπε θα κινείται σε επαγγελματικά πρότυπα  προσφέροντας τις καλύτερες προϋποθέσεις στους ποδοσφαιριστές και στον προπονητή ώστε να είναι έτοιμη για την νέα χρονιά.
Ενεργό ρόλο παίρνουν και οι παλαίμαχοι του Ναυπακτιακού που θα πάρουν το δικό τους πόστο μέσα στην ομάδα με τον Γιώργο Μίχο να είναι ο γενικός αρχηγός και τη νέα χρονιά.
Ακόμη ένα μεγάλο όραμα για τον Φίλιππο Σφαέλο είναι ο Ναυπακτιακός να αποκτήσει ένα γήπεδο που θα είναι έδρα χωρίς να μας αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο Φίλιππος Σφαέλος αναμένεται στη Ναύπακτο τις προσεχής ημέρες  όπου θα έχουμε την ευκαιρία να σας πούμε περισσότερα.
Αν όλα αυτά γίνουν τότε ο Ναυπακτιακός αλλάζει σελίδα το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα υλοποιηθούν. 

« PREV
NEXT »