Τελευταια Νεα

19 Ιουν 2013

Θα χτυπήσει στην κόντρα...

Ενεντήντα λεπτά... μια χρονιά σήμερα για τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Τα "καναρίνια" θα αγωνιστούν αποδεκατισμένα εξαιτίας των απουσιών για διαφόρους λόγους. Συγκεριμένα θα απουσιάσουν οι μόνιμοι εδώ και καιρό τραυματίες Μπόγιοβιτς, Γκόλιας  και οι τιμωρημένοι από κάρτες Ιωάννου, Δάρλας, Φαβάλι, Τζούνιορ και ο Σίσιτς που ναι μεν είναι τιμωρημένος αλλά αποτελεί ξένο σώμα πλέον για την ομάδα. 
Ο Μάκης Χάβος θα δώσει έμφαση στην άμυνα καθώς ο Παναιτωλικός βολεύεται και με ισοπαλία και θα προσπάθήσει να χτυπήσει στην κόντρα έχοντας ως αιχμή του δώρατος τον ταχύτατο Ανρί Καμαρά. 
Η ενδεκάδα δεν αποτελεί γρίφο καθώς ο Χάβος δεν έχει αρκετά όπλα στη φαρέτρα του. Ο Σταφανάκος θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια με κεντρικό αμυντικό δίδυμο μπροστά του τους Κούσσα και Μελισσά ενώ στο αριστερό και δεξιό άκρο θα αγωνμιστούν οι Αραμπατζής και Μπακάκης αντίστοιχα. Στο κέντρο θα υπάρχουν δύο αμυντικά χαφ οι Σφακιανάκης και Μουμίν, μπροστά τους σε ελεύθερο ρόλο και ως συνδετικός κρίκος με την επίθεση ο Μπελόν και στα άκρα η Ιορδανίδης και Πασσάς με κορυφή στην επίθεση τον Καμαρά έτσι ώστε να χτυπήσει στην κόντρα.

« PREV
NEXT »