Τελευταια Νεα

22 Ιουν 2013

Μπακάκης: Επιθυμία μου να μείνω στον Παναιτωλικό

Οι φετινές του εμφανίσεις με τη φανέλα του Παναιτωλικού τράβηξαν το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Οι προτάσεις που έχουν φτάσει στα χέρια του είναι αρκετές και τέτοιες που δεν μπορούν να τον αφήσουν ασυγκίνητο. Όμως, εκείνος δηλώνει ευθαρσώς ότι προτεραιότητά του αποτελεί η συνέχιση της συνεργασίας του με τον Παναιτωλικό. Τις επόμενες μέρες θα ανακοινώσει την τελική του επιλογή.
Αυτό αποκάλυψε –μεταξύ άλλων- ο Μιχάλης Μπακάκης μιλώντας στην εκπομπή “ΣΠΟΡ στις 12” στον “Δυτικά FM”. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής θα χρειαστεί λίγες μέρες να εξετάσει με προσοχή τις προτάσεις που του έχουν γίνει, αλλά δίνει προβάδισμα στην ομάδα που τον ανέδειξε.
Θέλοντας να αγωνιστεί μαζί της στην Super League, αφού στην προηγούμενη παρουσία της στην μεγάλη κατηγορία ο ίδιος είχε αποφασίσει ν’ αναζητήσει αλλού την τύχη του. Παραδέχτηκε πάντως, ότι εκείνη η επιλογή θα αποτελέσει οδηγό για την απόφαση που θα πάρει σύντομα.

Για τις προτάσεις που έχει δεχτεί είπε:
«Μου έχουν κάνει πρόταση αρκετές ομάδες Super League, υπάρχει ενδιαφέρον και από την Κάλιαρι. Σήμερα (σ.σ. χθες) το απόγευμα θα είμαι Αθήνα να μιλήσω με τον μάνατζέρ μου. Να βάλουμε κάτω τα πράγματα, να δούμε τι είναι το καλύτερο για μένα και την καριέρα μου. Η δική μου επιθυμία είναι να μείνω στον Παναιτωλικό. Έχω μιλήσει με την ομάδα και θα βρεθούμε μόλις επιτρέψω από την Αθήνα να συζητήσουμε ξανά. Υπάρχει καλό κλίμα και από τις δύο πλευρές. Θα μιλήσω και με την οικογένειά μου, που την ευχαριστώ που όλα αυτά τα χρόνια με στήριξε, ειδικά πέρσι που έφυγα για τα Χανιά. Τις επόμενες μέρες θα αποφασίσω τι θα κάνω και θα το μάθετε».

Για την καριέρα του μακριά από τον Παναιτωλικό:
«Δεν υπάρχουν πολλές ομάδες σαν τον Παναιτωλικό. Με οργάνωση, διοίκηση, κόσμο. Ούτε στην Α’, ούτε στη Β’ Εθνική. Πήγα ένα χρόνο στα Χανιά και είδα πως είναι τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτή η εμπειρία θα επηρεάσει πολύ την τωρινή μου επιλογή. Είτε αποφασίσω να συνεχίσω στον Παναιτωλικό, είτε πάω σε άλλη ομάδα, που πρέπει να έχει ανάλογα προσόντα».

Για την πρόκληση να δοκιμάσει την εμπειρία του εξωτερικού:
«Για κάθε ποδοσφαιριστή, ειδικά στη δική μου ηλικία, μια πρόταση από το εξωτερικό είναι δελεαστική. Ξέρει ότι θα δουλέψει σωστά ως επαγγελματίας, σε καλύτερες εγκαταστάσεις, σε ψηλότερο και ανταγωνιστικότερο επίπεδο, που τον βοηθάει να ωριμάσει. Τόσα παιδιά που πήγαν στο εξωτερικό έχουν αναδειχτεί».

Αν με τα σημερινά δεδομένα η ζυγαριά της επιλογής γέρνει προς συγκεκριμένη μεριά:
«Γέρνει προς τον Παναιτωλικό. Είναι επιθυμία μου να μείνω. Προσφορά καλύτερη μπορεί να σου κάνει οποιαδήποτε ομάδα. Όμως, έτσι όπως είναι τα πράγματα στην Ελλάδα, πολλοί παίκτες μένουν απλήρωτοι και τελικά φεύγουν με προσφυγές. Ο Παναιτωλικός είναι ένα σωματείο που πληρώνει κανονικά και έχει τα πάντα. Για μικρές διαφορές δεν θα τα χαλάσω με την ομάδα. Οποιοσδήποτε παίκτης αν μιλήσει με τον Παναιτωλικό, δεν πιστεύω ότι μπορεί να τα χαλάσει επειδή έχει μικρές διαφορές στο οικονομικό σε σχέση με άλλες ομάδες. Θα τον επιλέξει».
Χρ. Στούμπος
Εφημερίδα ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
« PREV
NEXT »