Τελευταια Νεα

18 Ιουν 2013

Με απουσίες ο Ολυμπιακός Βόλου

Αρκετές είναι οι απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Βαζάκας, εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Τετάρτης (19/6, 20.00) με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό. Ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τιμωρημένων Δημήτρη Τσιάτσιου, Κώστα Καπετάνου (συμπλήρωσαν κάρτες), Βαγγέλη Γκότοβου (έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στον αγώνα με τον Παναιτωλικό) και Θέμη Γουσούλη που είδε την κόκκινη κάρτα στο ματς με τη Νίκη.
Τραυματίας είναι ο Σταμάτης Καρράς (ο παίκτης δήλωσε πως θα μιλήσει με τον πλαστικό χειρουργό που τον παρακολουθεί για το αν μπορεί να αγωνιστεί φορώντας ειδικό γάντι στο χέρι), ενώ αύριο Τρίτη θα ξεκαθαρίσει αν θα είναι σε θέση να παίξει ο Παναγιώτης Κατσιαρός. Ο έμπειρος αμυντικός δεν είναι έτοιμος να αγωνιστεί, ωστόσο, δεν αποκλείεται να ρισκάρει τη συμμετοχή του.
Ο Εγκούτου Ολίσε εκτός απρόοπτου αναμένεται να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα, από τη στιγμή που φαίνεται να ξεπερνά την θλάση στον δικέφαλο.
Όσο για τον Μάριο Μπρέσκα, ακολουθεί θεραπευτική αγωγή στον αχίλλειο τένοντα, προκειμένου να δώσει και αυτός το «παρών» στον... τελικό της Τετάρτης με τον Παναιτωλικό.
Επιστρέφουν από τιμωρία οι Θανάσης Παλαιολόγος και Σπύρος Γόγολος, δύο έμπειροι κεντρικοί αμυντικοί, τους οποίους υπολογίζει ο Γιώργος Βαζάκας.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά τη σημερινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη στο γήπεδο της Πορταριάς, αποσύρθηκαν σε ξενοδοχείο της Πορταριάς, στο οποίο θα παραμείνουν μέχρι την Τετάρτη το απόγευμα, όταν και η ομάδα θα αναχωρήσει για το Πανθεσσαλικό για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό.
 http://www.goalpost.gr
« PREV
NEXT »