Τελευταια Νεα

21 Ιουλ 2013

Τροποποίηση της προκήρυξης της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας

Τροποποίση της ειδικής προκήρυξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας έδωσε η Ε.Ο.Κ.
Η τροποποίηση αφορά τον υποβιβασμό από την Κατηγορία και την άνοδο των ομάδων από τα τοπικά πρωταθλήματα. Συνολικά από τους 4 ομίλους θα υποβιβαστούν 15 ομάδες. Οι 3 τελευταίες κάθε ομίλου θα υποβιβάζονται απευθείας και αγώνες μπαράζ θα δώσουν οι ομάδες που θα βρεθούν στην 4η θέση από το τέλος. Στους αγώνες θα παίξουν μεταξύ τους οι δύο ομάδες του 1ου και του 2ου Ομίλου και οι δύο ομάδες του 3ου και 4ου Ομίλου. Οι νικητές των αγώνων θα δώσουν μπαράζ και ο νικητής θα παραμείνει στη Γ΄ Εθνική, ενώ οι άλλες 3 ομάδες θα υποβιβαστούν στα τοπικά τους πρωταθλήματα. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο οι 4 όμιλοι της Γ΄ Εθνικής θα έχουν από 12 ομάδες.
Από τα τοπικά πρωταθλήματα ανεβαίνουν οι πρωταθλητές των Ενώσεων ΕΣΚΑ και ΕΚΑΣΘ, καθώς και ο νικητής του Ειδικού Πρωταθλήματος που θα συμμετέχουν οι πρωταθλητές ΤΕ ΧΙΟΥ, ΤΕ ΛΕΣΒΟΥ, ΤΕ ΣΑΜΟΥ, ΤΕ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ και ΕΣΚ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.
Ανεβαίνουν επίσης:


- Οι 3 πρώτοι των αγώνων μπαράζ που θα δοθούν μεταξύ του 2ου της ΕΣΚΑ και των πρωταθλητών των ΕΣΚΑΝΑ, ΕΚΑΣΚ και ΕΣΚΑΣΕ.


- Οι 3 πρώτοι των μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών των ΕΣΚΑΗ, ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ΕΣΚΑΚ και ΕΣΚΑΒΔΕ (περιοχή Αιτωλίας). Αν ο πρωταθλητής της ΕΣΚΑΒΔΕ δεν είναι από την Αιτωλία, τότε θα ανέβουν οι 2 πρώτοι.


- Οι 3 πρώτοι των μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών των ΕΚΑΣΔΥΜ, ΕΚΑΣΚΕΜ, ΕΣΚΑΘ, ΕΣΚΑΒΔΕ (περιοχή Ακαρνανίας και βόρεια). Εάν ο πρωταθλητής της ΕΣΚΑΒΔΕ είναι από την Αιτωλία, τότε θα ανέβουν οι 2 πρώτοι.


- Οι 2 πρώτοι των μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών ΕΚΑΣΧ και ΕΚΑΣΑΜΑΘ, καθώς και του 2ου της ΕΚΑΣΘ.
« PREV
NEXT »