Τελευταια Νεα

11 Αυγ 2013

Ισοπαλία χωρίς τέρματα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό της Βέροιας με τον Παναιτωλικό που διεξήχθη στην πόλη της Ημαθίας.
Η «Βασίλισσα του Βορρά» παρουσιάστηκε πιο έτοιμη από τους Αγρινιώτες, ωστόσο, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε μπροστά στα καρέ του Ράφαελ, ο οποίος όποτε χρειάστηκε επενέβη σωτήρια.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η φάση του 14ου λεπτού, όταν ο Καλτσάς έκανε το σουτ στην κίνηση, αλλά ο πορτιέρο των «καναρινιών» έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Στο 28’ η Βέροια πέτυχε τέρμα με τον Μρντάκοβιτς, ο οποίος έκανε την προβολή από τη σέντρα του Καλτσά, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, προκαλώντας πολλά παράπονα στους οπαδούς των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναιτωλικός ανέβηκε και στο 71’ έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Αμαραντίδης έδιωξε πριν ο Καμαρά γίνει απειλητικός και στο επόμενο λεπτό, ο Μπόγιοβιτς έκανε το σουτ, έπειτα από επέμβαση του Καντιμοίρη, αλλά ο Σεντεμέντες έδιωξε σε κόρνερ.
Η τελευταία καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τη Βέροια, όταν ο Καλτσάς έκανε το σουτ στην κίνηση, έπειτα από εξαιρετική κάθετη του Ρίος, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Ράφαελ.
Βέροια: Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος (67’ Γεωργιάδης), Αμαραντίδης, Ορέστες (56’ Μπάρμπας), Σεντεμέντες (82’ Τζημογιάννης), Όστοϊτς, Τραπ (81’ Βεργώνης), Καλτσάς (84’ Ναμπουχάνε), Παυλίδης (77’ Γκιγιέρμο), Μπαργκάν (63’ Σεγούντο Ρίος), Μρντάκοβιτς (77’ Μάνος).
Παναιτωλικός: Ράφαελ, Γκάλο (68’ Πασάς), Καλί (58’ Δάρλας), Κούσας, (81’ Σμίλτος) Μελισσάς (46’ Γκόλιας), Καλογέρης (46’ Καμαρά), Θεοδωρίδης (46’ Ιωάννου), Μουμίν (67’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπελόν, Μύγας (46’ Μπακάκης), Μπόγιοβιτς.
« PREV
NEXT »