Τελευταια Νεα

19 Αυγ 2013

Ηττα στη Λεωφόρο


Στην επάνοδό του στη μεγάλη κατηγορία ο Παναιτωλικός έμεινε από νωρίς πίσω στο σκορ από τον Παναθηναϊκό και γνώρισε την ήττα με 2 - 0 στη Λεωφόρο.
Η ομάδα του Αγρινίου δε μπόρεσε να αντιδράσει και είχε δυσκολότερο έργο μετά την αποβολή του Δάρλα στο 51ο  λεπτό. Η νεανική ομάδα του Παναθηναϊκού έδειξε πολύ καλά στοιχεία και κατέκτησε μια δίκαιη νίκη.
Στο 1ο λεπτό του αγώνα ο Μπόγιοβιτς τράβηξε τον Κουτρουμπή μέσα στην περιοχή και ο Ζαχαριάδης υπέδειξε το πέναλτι, δείχνοντας κίτρινη κάρτα στο Σέρβο επιθετικό και στο Δάρλα για διαμαρτυρία. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Νάνο που ευστόχησε κάνοντας το 1 - 0. Στο 10ο λεπτό ο Ράφαελ πρόλαβε τον Καρέλη μετά από ωραίαο 1 - 2 με το Λαγό. Στο 20΄ ο Παναιτωλικός απείλησε την εστία του Παναθηναϊκού με απευθείας κόρνερ που έδιωξε δύσκολα ο Καπίνο σε νέο κόρνερ. Στο 24΄ το σουτ του Μπαϊράμι πέρασε λίγο άουτ και στο 34΄ το σουτ του Μπόγιοβιτς έφυγε μακρυά από την εστία. Στο 37΄ και στο 38΄ άουτ έφυγαν και τα σουτ των Μπαϊράμι και Αμπεΐντ.
Στο 47΄ το σουτ του Καρέλη πέρασε άουτ και στο 51΄ ο Δάρλας δέχτηκε απευθείας κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στο Λαγό που έφευγε απέναντι στο Ράφαελ. Στο 62΄ το σουτ του Μπόγιοβιτς πέρασε άουτ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μπεργκ σκόραρε μετά από σέντρα του Μαρινάκη για το 2 - 0. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και στη μοναδική αξιόλογη φάση στο 92΄ το σουτ του Μπαϊράμι πέρασε ελάχιστα άουτ.
Πλέον ο Παναιτωλικός στρέφει την προσοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο και οι "πράσινοι" στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο..


ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Κουτρουμπής, Μέντες, Λαγός, Μπαϊράμι, Μαρινάκης, Καρέλης (60΄ Μπεργκ), Αμπεΐντ (84΄ Μουζακίτης), Νάνο, Σίλντενφέλντ(69΄ Τριανταφυλλόπουλος), Ντίνας.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Μελισσάς, Γκάλο, Δάρλας, Γοδόι, Καλογέρης, Πασάς (66΄ Μύγας), Μπελόν (76΄ Παπουτσ, Θεοδωρίδης (57΄ Γκόλιας), Μπόγιοβιτς.
« PREV
NEXT »