Τελευταια Νεα

25 Αυγ 2013

Η Συνέντευξη Τύπου στο Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ

Στο γεγονός πως οι παίκτες της ομάδας του σκέφτονταν το παιχνίδι της Τρίτης με τη Σάλκε στάθηκε ο Χουμπ Στέφενς. Ο Μάκης Χάβος μίλησε για μια σημαντική νίκη, που αποκτά μεγαλύτερη σημασία, καθώς επιτεύχθη χωρίς την παρουσία του κόσμου.

Ο Μάκης Χάβος μίλησε για μια σημαντική νίκη απέναντι στην, κατά την άποψή του, καλύτερη ομάδα στην Έλλάδα σύμφωνα με όσα έχει δει μέχρι τώρα. Δήλωσε πως η νίκη αυτή αποκτά μεγαλύτερη σημασία, καθώς ήρθε χωρίς την παρουσία του κόσμου, στον οποίο αφιέρωσε τη νίκη, τονίζοντας πως έλειψε πολύ στο σημερινό ματς. Δήλωσε πως ήρθε σε πολύ καλή στιγμή το δεύτερο γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες διαχειρίστηκαν πολύ καλά το παιχνίδι χάνοντας ευκαιρίες για γκολ. Δε χαρακτήρισε εύκολη την επικράτηση, παραδεχόμενος πως είχε δει τους Στοχ και Λούκας που έπρεπε να κλειστούν καλά και να υπάρχουν καλύψεις. Είπε πως και στο πρώτο ματς ο Παναιτωλικός ήταν καλός αμυντικά, αλλά έχανε εύκολα τη μπάλα και αναφέρθηκε στις τρεις επιστροφές που άλλαξαν την ομάδα. Τόνισε πως οι μεταγραφές δεν έχουν τελειώσει, αφήνοντας παράθυρο για την απόκτηση παίκτη και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον ΠΑΟΚ στο ιστορικό, όπως το χαρακτήρισε, παιχνίδι της Τρίτης με τη Σάλκε.

Ο Χουμπ Στέφενς δήλωσε πως οι παίκτες του σκέφτονταν το παιχνίδι με τη Σάλκε, όμως παραδέχτηκε πως πρέπει να τους γίνει συνήθεια πως θα παίζουν δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Ανέφερε πως κοιτάζει πρωτίστως τη δική του ομάδα και τόνισε πως ο Παναιτωλικός ήταν πολύ καλή ομάδα. Είπε πως ήταν ακριβό μάθημα η σημερινή ήττα και θα επηρεάσει την ψυχολογία των παικτών του. Για το Λάζαρ, που πιθανότατα έπαθε θλάση πριν την έναρξη, δήλωσε πως δύσκολα θα προλάβει το ματς με τη Σάλκε, ενώ για το Σπυρόπουλο είπε πως δε γνωρίζει πότε θα είναι έτοιμος, καθώς δεν έχει προπονηθεί ακόμα. 
« PREV
NEXT »