Τελευταια Νεα

20 Αυγ 2013

«Έκανα πέναλτι»


Ο Μίλαν Μπόγιοβιτς μιλώντας στο gazzetta.gr παραδέχτηκε πως έκανε πέναλτι, χαρακτήρισε δίκαιη την νίκη του Παναθηναϊκού και υπερβολική την κόκκινη του Δάρλα. 
Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Μίλαν Μπόγιοβιτς, που μίλησε στο gazzetta.gr και παραδέχτηκε πως έχει κάνει πέναλτι στον Κουτρουμπή, ενώ χαρακτήρισε υπερβολική την κόκκινη του Δάρλα. 

«Χάσαμε στην πρεμιέρα από μία πολύ καλή ομάδα, εμείς δεν ήμασταν απόλυτα έτοιμοι γιατί είχαμε αρκετές απουσίες και ειδικά 5 παίκτες που είναι πολύτιμα εργαλεία για την ομάδα. Μας επιρέασε φυσικά και το κακό ξεκίνημα, από το πρώτο λεπτό μείναμε πίσω στο σκορ και αυτό σίγουρα έκανε πιο δύσκολο το έργο μας».
Έχει γίνει μεγάλος ντόρος για την διαιτησία, ποια είναι η γνώμη σου;
«Στο πέναλτι φταίω εγώ, έχω χάσει για λίγο τον παίκτη που πρέπει να μαρκάρω, υπάρχει επαφή και λογικά είναι πέναλτι. Δεν έχω δει την φάση στην τηλεόραση, αλλά νομίζω σωστά έπραξε ο διαιτητής. Για την κόκκινη όμως, νομίζω πως ήταν υπερβολική, αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη. Σίγουρα όμως δεν έχει σημασία τι πιστεύω, άλλωστε δεν είναι δουλειά μου να κρίνω τους διαιτητές».
Είσαι αισιόδοξος για την συνέχεια;
«Πάντα, αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που με διακρίνει! Πιστεύω πολύ στην ομάδα, έχει γίνει καλή δουλειά και με την επιστροφή παικτών, που απουσίασαν από την πρεμιέρα, θα μπορέσουμε να δείξουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο. Βέβαια, την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουμε τον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, χωρίς τους οπαδούς μας. Αυτό είναι κακό, γιατί είναι ο 12ος παίκτης μας, μία έξτρα δύναμη. Πιστεύω όμως πως μπορούμε να σταθούμε καλά και να διεκδικήσουμε το αποτέλεσμα».
Τώρα που μίλησες για οπαδούς, ποια είναι η εντύπωσή σου από το γήπεδο και τον κόσμο του Παναθηναϊκού;
«Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη χτες, ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, με καυτή έδρα. Παρόλα αυτά, αν δεν αντιμετωπίζαμε προβλήματα απουσιών, πιστεύω πως θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Όπως ήταν πάντως τα πράγματα χτες, νομίζω πως η νίκη του Παναθηναϊκού είναι δίκαιη».
Χτες δεν κατάφερες να σκοράρεις, το περιμένεις το πρώτο σου τέρμα στην Σούπερ Λιγκ;
«Σίγουρα η δουλειά του επιθετικού είναι να σκοράρει. Εγώ όμως θέλω να παίζω πρώτα για την ομάδα και μετά για μένα. Σίγουρα θα χαρώ να πετύχω κάποιο τέρμα, όμως αυτό που θέλω περισσότερο είναι να κερδίζει η ομάδα. Τώρα, αν μπορέσω να τα συνδυάσω θα είναι ιδανικό».  

« PREV
NEXT »