Τελευταια Νεα

20 Αυγ 2013

Κάρλος Ασκες για Παναιτωλικό....

Ο Παναιτωλικός αναμένεται να αποκτήσει τον Κάρλος Άσκες, έναν από τους κορυφαίους νεαρούς αμυντικούς της Λατινικής Αμερικής, όπως αποκαλύπτει η «SportDay».



Οταν ο Φώτης Κωστούλας και όλοι στον Παναιτωλικό έλεγαν πως θέλουν να κάνουν μία καλή ομάδα, ίσως κάποιοι να μην το πίστευαν. Η επόμενη ημέρα της πρεμιέρας, αντί να φέρει κατήφεια ή στεναχώρια για την ήττα από τον Παναθηναϊκό, δείχνει ξεκάθαρα πως στο Αγρίνιο... δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Και αυτό γιατί σύμφωνα με πληροφορίες προ των πυλών της ομάδας είναι ο Κάρλος Ασκες.
Και αν το όνομά του δεν σας λέει τίποτα, ρωτήσαμε και ψάξαμε για εσάς. Ο 21χρονος στόπερ από το Περού είναι ένας από τους κορυφαίους κεντρικούς αμυντικούς της Λατινικής Αμερικής στην ηλικία του. Το 2011 ήταν αρχηγός της Εθνικής Νέων της χώρας του στο αντίστοιχο πρωτάθλημα της ηπείρου, όπου έκανε... παπάδες. Δυνατός και σωματώδης (είναι 1,88) ξεχώρισε. Μάλιστα αν και πιτσιρικάς, στο Περού τον φωνάζουν «El Patron». Που σημαίνει «Το Αφεντικό».
Ο εκεί σκάουτερ της Μπενφίκα άναψε το «πράσινο φως» για την απόκτησή του και έτσι οι «Αετοί της Λισσαβώνας» τον απέκτησαν για πέντε χρόνια, από την Αλιάνζα Λίμα που έπαιζε. Πέρυσι με τη δεύτερη ομάδα τους ήταν εκ των κορυφαίων και παρ' ότι τον ήθελαν δανεικό ομάδες της Πορτογαλίας, όπως η Μπελενένσες, η Μπενφίκα λόγω της συνεργασίας που έχει με τον Παναιτωλικό θα τον παραχωρήσει δανεικό στα «καναρίνια».

http://www.sportday.gr
« PREV
NEXT »