Τελευταια Νεα

27 Αυγ 2013

Θεόδωρος Σταυροθανάσης: Θα κάνουμε και φέτος πολλές εκπλήξεις

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης προπόνησης της Γ.Ε. Αγρινίου ο Θεόδωρος Σταυροθανάσης μίλησε για τους στόχους της ομάδας τη νέα χρονιά. 

Ο προπονητής της Γ.Ε.Α. δήλωσε πως η ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει όπως την περασμένη χρονιά, τόνισε πως φέτος θα είναι καλύτερη, όπως θα είναι συνολικά και το πρωτάθλημα. Αναφέρθηκε στους παίκτες που ήρθαν, τη διαχείρηση που πρέπει να γίνει και στην περσινή πορεία της ομάδας. Τέλος είπε πως σύμφωνα με τις κινήσεις που έχουν γίνει από τις ομάδες έως τώρα θα έχουμε ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα, με πολύ ενδιαφέροντες αγώνες.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θεόδωρος Σταυροθανάσης:
Μια νέα χρονιά και αν πέρσι δε σας υπολόγιζαν για τη δυάδα τώρα σας περιμένουν. Σας δημιουργεί μεγαλύτερο άγχος το γεγονός αυτό; Όχι εμείς συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο που ξεκινήσαμε και πέρσι. Σύνθημά μας είμαι μέρα με τη μέρα. Πάμε σεμνά, ταπεινά, σεβόμαστε τους αντιπάλους μας, αλλά τους βλέπουμε όλους στα μάτια. Γνωρίζουμε ότι είμαστε καλή ομάδα και το γνωρίζουν και οι παίκτες μας. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι φέτος θα είμαστε καλύτεροι, αλλά συνολικά και το πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο. Υπάρχουν ήδη δύο ομάδες που είναι φαβορί και έχουν ονομαστεί και βέβαιοι πρωταθλητές. Μιλάμε για τον Αστακό και το Μεσολόγγι. Έχουν κάνει βήματα και οικονομικά και στο έμψυχο δυναμικό. Εμείς τους σεβόμαστε και θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο. Να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και να διεκδικήσουμε ότι μας αξίζει σαν ομάδα.
Ο βασικός κορμός παρέμεινε και έχουν έρθει καλόί παίκτες. Συνολικά θα ανεβάσουν επίπεδο τη Γ.Ε.Α.; Τα παιδιά αυτά γι' αυτό ήρθανε. Γιατί τους πιστεύουμε και θα μας βοηθήσουνε. Το πόσο είναι και θέμα δικό τους. Η προσπάθειά τους, το δέσιμο με την ομάδα και η απόκτηση της φιλοσοφίας μετράνε. Δουλειά μας είναι να βρούμε ρόλους σε όλα τα παιδιά. Πιστεύω θα είμαστε καλύτεροι και θα έχουμε περισσότερες λύσεις. Βέβαια καλώς ή κακώς ο μέσος όρος ηλικίας της ομάδας είναι μεγάλος. Μεγαλύτερος από πέρσι, καθώς έχουμε ένα χρόνο ακόμα στην "καμπούρα" μας. Χρειάζεται λοιπόν μεγαλύτερη προσπάθεια από μένα για να τους έχω όλους φρέσκους στο γήπεδο και όπως πέρσι να μη χαθεί κανένας. Αν τα καταφέρουμε να κάνουμε καλή δουλειά και να μην έχουμε τραυματισμούς, θα κάνουμε και φέτος πολλές εκπλήξεις.
Έχει περάσει καιρός, αλλά σας έχει μείνει πικρία από τον τρόπο που χάθηκε την περασμένη χρονιά η άνοδος; Καταρχήν πρέπει να πω ότι ούτε εμείς πιστεύαμε στο ξεκίνημα των play - offs τι θα είμαστε τόσο καλοί ή οι άλλοι τόσο κακοί ή και τα δύο. Και κατά δεύτερον η άνοδος που δεν ήταν αυτοσκοπός, αλλά θα μπορούσε να έρθει, δε χάθηκε στο παιχνίδι με τη Βόνιτσα ή στη διαφορά. Χάθηκε στην κανονική περίοδο όταν χάσαμε στην έδρα μας από τη Ναύπακτο. Παρότι στο εκτός έδρας παιχνίδι κερδίσαμε, εδώ δεν παίξαμε καλά και γνωρίσαμε την ήττα. Αν είχαμε κερδίσει εκείνο το παιχνίδι θα είχαμε το 2 - 0 με τη Ναύπακτο και 1 βαθμό παραπάνω. Δε θα μας ενδιέφερε η διαφορά, αλλά μόνο η νίκη με τη Βόνιτσα, που την πετύχαμε.
Αναφέρατε τον Αστακό και το Μεσολόγγι, είστε όμως ακόμα εσείς, η Ναύπακτος και η ΑΛΦΑ 93 που έκανε εξαιρετικές κινήσεις. Περιμένουμε ένα πρωτάθλημα δυνατό με πολύ καλούς αγώνες; Αυτό είναι σκοπός και ευχή όλων μας. Όλες οι ομάδες δουλέψανε για το καλύτερο. Όπως τις είπες τις ομάδες. Μεσολόγγι και Αστακός είναι τα φαβορί, αμέσως μετά έρχονται η Γ.Ε.Α., η Ναύπακτος και η ΑΛΦΑ 93 που έχει κάνει πολύ καλές προσθήκες, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες θα είναι πολύ δυνατές. Θα δούμε δυνατούς και πολύ ενδιαφέροντες αγώνες.
« PREV
NEXT »