Τελευταια Νεα

26 Αυγ 2013

Ο Μπόγιοβιτς ξέρει να τα βάζει

Ο θείος από το... Αγρίνιο!


Το γκολ είναι η... δουλειά του Μίλαν Μπόγιοβιτς. Κόντρα στον ΠΑΟΚ την έκανε μια χαρά, σημειώνοντας μάλιστα το πρώτο τέρμα της σεζόν για την ομάδα του. Κι αν για τους περισσότερους επιθετικούς κάθε γκολ έχει τη δική του σημασία, για τον Σέρβο αυτό κόντρα στον «δικέφαλο» του Βορρά ήταν ακόμα πιο ξεχωριστό και φάνηκε από τον πανηγυρισμό.
Ο 26χρονος στράικερ βλέποντας την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Χακόμπο έφυγε... σφαίρα προς την κάμερα και κοιτώντας τον φακό έκανε την κλασική πλέον κίνηση με το δάχτυλο στο στόμα, δίκην πιπίλας. Μια κίνηση που προκάλεσε απορίες καθώς όλοι στο Αγρίνιο γνώριζαν πως ο Μπόγιοβιτς δεν έγινε πρόσφατα... μπαμπάς, αλλά η αλήθεια είναι πως έγινε θείος.
Συγκεκριμένα, η σύζυγος του αδερφού του πριν από μερικές εβδομάδες έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και ο ίδιος ξετρελαμένος από το ανιψάκι του είχε υποσχεθεί να σκοράρει και να του το αφιερώσει. Μάλιστα όλη η οικογένειά του στη Σερβία ήταν στημένη στην τηλεόραση και παρακολούθησε τη σαββατιάτικη αναμέτρηση και φυσικά ανταμείφθηκε από την εξαιρετική παρουσία του.
Πάντως για τον Σέρβο στο Αγρίνιο πιστεύουν πως θα κάνει πολλές «ζημιές» στο φετινό πρωτάθλημα και αισθάνονται δικαιωμένοι από την επιλογή τους το καλοκαίρι να τον διατηρήσουν ως βασική επιλογή στην κορυφή της επίθεσης. Αλλωστε τα 11 γκολ που είχε σημειώσει στο δεύτερο μισό της σεζόν στη Football League αποτελούσαν «εγγύηση».
Τα «τρικ» του Χάβου
Την ίδια ώρα, ένα ακόμα πρόσωπο που έλαμψε στην εμφατική επικράτηση του Παναιτωλικού σε βάρος του ΠΑΟΚ δεν ήταν άλλο από τον Μάκη Χάβο. Ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» παρουσίασε μια εντελώς διαφορετική ομάδα, δεν δίστασε να κάνει «τρικ» στον σχηματισμό της ομάδας του και το αποτέλεσμα τον δικαίωσε απόλυτα.
Αρχικά η μεταφορά του Γκάλο στο αριστερό άκρο της άμυνας και η επιστροφή του Μπακάκη στο δεξί άκρο της άμυνας. Εν συνεχεία το ρίσκο να αγωνιστεί με ένα αμυντικό χαφ (Τζούνιορ) και δύο «οχτάρια», τους Θεοδωρίδη και Μπελόν. Καταλυτικό ρόλο έπαιξαν και οι Καμαρά, Ιωάννου στα «φτερά» της επίθεσης, με τον τελευταίο να μην έχει αγωνιστεί ούτε δευτερόλεπτο στην πρεμιέρα στη Λεωφόρο.
* Στον μεταγραφικό τομέα, πληροφορίες αναφέρουν πως οι Αγρινιώτες κινούνται για την απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών, που πιθανότατα θα αγωνίζονται στα άκρα της επίθεσης.
« PREV
NEXT »