Τελευταια Νεα

29 Σεπ 2013

Συνεχίζει νικηφόρα ο Προμηθέας....1-0 τον Αστέρα

Εντυπωσιακός στον πρώτο του εντός έδρας αγώνα ο Προμηθέας Γαβρολίμνης που κέρδισε με σκορ 1-0 τον Αστέρα Αγρινίου.

Προμηθέας Γαβρολίμνης - Αστέρας Αγρινίου 1-0
Ο Προμηθέας  κέρδισε με σκορ 1-0 τον Αστέρα Αγρινίου και πήρε του τρείς βαθμούς πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκόρ δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες.
Στο 3’ ο Πιστιόλης θα απειλήσει για πρώτη φορά την αντίπαλη εστία με συν ατό σουτ έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον Καραβασίλης σε διπλή απόκρουση. Στη συνέχεια στο 11 ο Καλαβρουζιώτης θα κάνει ωραία κάθετη πάσα στον Καραγιάννη που από θέση τετ α τετ θα στείλει την μπάλα λίγο άουτ. Στο 12’  εκτέλεση φάουλ του Πιστιόλη  παρεμβάλλεται ο Κάκκος αλλά δεν βρίσκει την  μπάλα την οποία μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια ο Καραβασίλης. Στο 24’ την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη ο Καραβασίλης με την βοήθεια του δοκαριού θα σώσει την ομάδα του. Η φάση του αγώνα στο 30’ ο Καραγιάννης θα ‘’αλλάξει’’   παιχνίδι και θα βρεί με πάσα ακριβείας τον Δαδάνη που θα σουτάρει αμέσως θα αποκρούσει ο Καραβασίλης η μπάλα θα χτυπήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι το ριμπάουντ θα πάρει ο Γεωργίου που θα στείλει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Το ημίχρονο θα κλείσει με ακόμη μια ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν η εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου θα περάσει λίγο άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Προμηθέας θα συνεχίσει πάλι με τον ίδιο ρυθμό και στο 50’ ο Καραγιάννης θα βγάλει ασίστ στη πλάτη της άμυνας τον Πιστιόλη που από θέση τετ α τετ δεν θα αστοχήσει και θα ανοίξει στο σκόρ. Στο 60’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη  θα αποκρούσει ο Καραβασίλης αλλά ο Μπίμπας από κοντά θα αστοχήσει εξ’ επαφής και θα στείλει τη μπάλα άουτ. Στο 64’ οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με παίκτη λιγότερο όταν ο Αριστόπουλος θα δεχτεί δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία. Στη συνέχεια ο Προμηθέας είχε την κατοχή της μπάλας και δεν επέτρεπε στον αντίπαλο του να απειλήσει.
Για τον Προμηθέα διακρίθηκαν Καραγιάννης, Καλαβρουζιώτης, Μπίμπας, Γεωργίου και για τον Αστέρα Αγρινίου Ταμπάκης Αν., Καραβασίλης.

Προμηθέας: Ξηρός, Μπαλαμπάνης, Διαμαντόπουλος, Μπίμπας Α., Κάκκος(61’Γιαβρούτας Α.), Δαδάνης(74’ Δανιάς), Ντζελέπης, Γεωργίου, Καλαβρουζιώτης, Καραγιάννης(81’Ζέλιος), Πιστιόλης.
Αστέρας Αγρινίου: Καραβασίλης, Αριστόπουλος, Μπερερής, Αγγελής, Γκουτσέλης (57’ Καρτσακλής), Ταμπάκης Κ., Σταματελόπουλος(79’ Παπαθανάσης), Κουσκούνης, Πατσέας(57’ Σερμετζέλης), Ταμπάκης Αν., Τσίρκας.
Το φίλμ του αγώνα:
3’ Δυνατό σούτ έξω από την περιοχή του Πιστιόλη με διπλή προσπάθεια θα μπλοκάρει ο Καραβασίλης.
11’ Κάθετη πάσα Καλαβρουζιώτη στον Καραγιάννη  τετ  α τετ πλασάρει η μπάλα λίγο άουτ.
12’ Ο Γεωργίου θα μπει στην περιοχή θα κάνει το διαγώνιο πλασέ και η μπάλα θα περάσει λίγο άουτ.
22’ Εκτέλεση φάουλ του  Πιστιόλη  παρεμβάλλεται ο Κάκκος χωρίς να βρει την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια μπλοκάρει ο Καραβασίλης.
24’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη από δεξιά αποκρούει ο Καραβασίλης και με την βοήθεια του δοκαριού σώζει την ομάδα του.
30’ Σουτ του Δαδάνη   έξω από την περιοχή  αποκρούει ο Καραβασίλης στη συνέχεια η μπάλα χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι το ριμπάουντ θα πάρει ο Γεωργίου που θα στείλει εκ νέου τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.
32’Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργίου η μπάλα θα περάσει δίπλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Καραβασίλη.
50’Γκοοολ Ασίστ του Καραγιάννη στον Πιστίολη στη πλάτη της άμυνας  ωραίο πλασέ από τον δεύτερο 1-0.
60’Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καραγιάννη αποκρούει και στη χάνει τη μπάλα ο Καραβασίλης ο Μπίμπας όμως αστοχεί εξ’ επαφής και στέλνει τη μπάλα άουτ.
64’Δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβολή για διαμαρτυρία στον Αριστόπουλο.
67’ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ταμπάκη η μπάλα άουτ.









« PREV
NEXT »