Τελευταια Νεα

6 Σεπ 2013

Αστέρας Κεφαλοβρύσου - Προμηθέας Χάλκειας 2-1

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας σε φιλικό αγώνα που έγινε στο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ με σκορ 2-1.
Ο Προμηθέας που ξεκίνησε δυνατά από τα πρώτα λεπτά, έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο 10′ όταν ο
Α. Καλαβρουζιώτης έβγαλε την κάθετη πάσα στον Πιστιόλη με τον τελευταίο να σουτάρει απέναντι
στον Τσοκάντα που έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα. Στο 27′ δεύτερη μεγάλη ευκαιρία με τον Πιστιόλη να κάνει τις προσποιήσεις και το σουτ, αλλά την μπάλα ενώ έχει πορεία προς τα δίχτυα, να βρίσκει στο σώμα του Γιαβρούτα και να περνά άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 55′ ο Προμηθέας άνοιξε το σκορ με τον Γεωργίου να κλέβει την μπάλα από τον αντιπαλό του, να μπαίνει από δεξιά και να τελειώνει την φάση με δυνατό σουτ στην απέναντι γωνία του τερματοφύλακα. Το Κεφαλόβρυσο όμως δεν το έβαλε κάτω και έφερε τον αγώνα στα ίσα στο 70′με κεφαλιά του Μηλιώτη και την ανατροπή στο 76′ με πλασέ στην κίνηση από τον Κολτσίδα.
Να σημειώσουμε ότι πέρα από την πολύ καλή απόδοση του Αστέρα Κεφαλοβρύσου στο Β’ μέρος και τα δύο γκολ ήταν “δώρα” (Οφσάιτ και τα δύο με ειδικά στο 1-1 έβγαζε μάτια) από τον δεύτερο βοηθό Νταλιανάκη (Νέος στον ΣΎΝΔΕΣΜΟ) καθώς σε όλο τον αγώνα έκανε πολλά λάθη με τον πολύ καλό διαιτητή Γκιάφη να “μαζεύει” τα περισσότερα.
Ο Προμηθέας ξεκίνησε με τους: Ξηρός,Μπαλαμπάνης,Π.Μπίμπας,Α.Μπίμπας,Γεωργίου,Ντζελέπης,Α.Καλαβρουζιώτης,Ν.Ζέλιος,Γιαβρούτας,Πιστιόλης και Δανιάς.
Έπαιξαν ακόμη οι:Κατσίνας,Κυριακόπουλος,Διαμαντόπουλος,Κάκκος,Δαδάνης,Μπαλκούρας,Γ.Καλαβρουζιώτης,Ξανθός,Γραμμένος,Κ.Καλαβρουζιώτης και Καραπαπάς.

http://promitheasxalkeias.wordpress.com/
« PREV
NEXT »