Τελευταια Νεα

14 Σεπ 2013

Γιώργος Γιάκος: Κάθε επίσημο παιχνίδι στόχος για την ομάδα

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Παναιτωλίου Γιώργος Γιάκος μίλησε στους αθλητικού συντάκτες του olatagoal.gr Κώστα Λούκα και του vres-agrinio.gr Παντελή Χατζηστυλιανό για τους στόχους της ομάδας τη φετινή σεζόν. Ο νεαρός τεχνικός ανέφερε πως στόχος της ομάδας είναι η άνοδος στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ και η καλή εμφάνιση σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Εμφανίστηκε ευχαριστημένος για το έμψυχο δυναμικό που υπάρχει στην ομάδα, τονίζοντας πως η διοίκηση προσπαθεί για το καλύτερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Γιάκου:

Κόουτς μια καινούρια χρονιά σε μια κατηγορία που τη γνωρίζετε αλλά η ομάδα έχει χρόνια να παίξει. Τι έχετε συζητήσει με τους διοικούντες του Ολυμπιακού Παναιτωλίου;
Καταρχήν θέλω να ευχηθώ στους παίκτες μου υγεία και επιτυχίες. Και γενικά να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο. Η ομάδα ξεκινάει με στόχο το πρωτάθλημα. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολη η κατηγορία. Υπάρχουν αρκετές καλές ομάδες στον όμιλό μας. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα στην παραπάνω κατηγορία.

Ξεκίνημα την Κυριακή με παιχνίδι Κυπέλλου εναντίον του Καινουρίου. Είναι στόχος η καλή πορεία στο Κύπελλο;
Κάθε παιχνίδι επίσημο για μας αποτελεί ένα στόχο. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και ελπίζουμε για το καλύτερο.

Η διοίκηση της ομάδας είναι νέα. Πως επιλέξατε να συνεργαστείτε με τους ανθρώπους της ομάδας;
Στο Παναιτώλιο υπάρχει μια σειρά. Η καινούρια διοίκηση προσπαθεί για το καλύτερο. Γίνεται προσπάθεια να φτιαχτεί το γήπεδο και πιστεύω πως θα είναι "στολίδι" για την Αιτωλοακαρνανία. Η ομάδα έχει πολύ καλό υλικό για να δουλέψει ένας προπονητής και αυτό είναι ένα γεγονός ευχάριστο.

Στο ξεκίνημα της καριέρας σας προπονητικά παρότι δεν ήσασταν φαβορί πετύχατε την άνοδο. Σας δίνει ελπίδα αυτό το γεγονός ή σας γεμίζει και ευθύνες;

Υπάρχουν και τα δύο. Ευθύνες υπήρχαν και πέρσι φυσικά. Απλά φέτος είναι διαφορετικός ο στόχος. Πέρσι στην ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου δεν ήμασταν το φαβορί και κάναμε πολύ καλό πρωτάθλημα. Ελπίζω και φέτος να συμβεί το ίδιο και να φέρουμε την ομάδα στο στόχο της.

Ποιες ομάδες πιστεύετε πως θα πρωταγωνιστήσουν στον όμιλό σας;

Είμαστε εμείς, το Θέρμο, η Ένωση Αγίου Δημητρίου και σίγουρα η Παραβόλα και μια ομάδα έκπληξη. Έτσι έγινε και πέρσι με την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου. Πιστεύω 4 - 5 ομάδες θα διεκδικήσουν τις δύο πρώτες θέσεις.

Τι θέλετε να πείτε στον κόσμο του Παναιτωλίου;
Θέλουμε να είναι πάντα κοντά μας και να μας βοηθάει σε κάθε παιχνίδι. Να αποτελεί το δωδέκατο παίκτη της ομάδας μας.
« PREV
NEXT »