Τελευταια Νεα

25 Σεπ 2013

Πρόκριση με Καβαλλάρη η Α.Ε. Μεσολογγίου

Η Α.Ε. Μεσολογγίου προκρίθηκε στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής καθώς επιβλήθηκε με 5 - 3 στα πέναλτι της Αχαϊκής στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Κάτω Αχαγιάς. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Βασίλη Ξανθόπουλου ο Θανάσης Καβαλλάρης που από το 88ο λεπτό που αποβλήθηκε ο Δουλιώτης αγωνίστηκε στη θέση του τερματοφύλακα και απέκρουσε το τέταρτο πέναλτι της Αχαϊκής ενώ σκόραρε στο τελευταίο χαρίζοντας την πρόκριση στην Α.Ε.Μ.
Στο παιχνίδι που παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι δεν υπήρχαν πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε καμία φάση μπροστά στις δύο εστίες, ενώ στο δεύτερο ο Σαραντόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ στο 46΄ και στο 50΄ το σουτ του Αποσκίτη κατέληξε στο δοκάρι του Δουλιώτη. Στο 88΄ ο τερματοφύλακας της ΑΕΜ αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα, καθώς ο διαιτητής θεώρησε λανθασμένα πως έπιασε τη μπάλα με τα χέρια έξω από την περιοχή. Στην παράταση δεν υπήρξε καμία ιδιαίτερη φάση και η αναμέτρηση οδηγήθηκε στα πέναλτι. Στη διαδικασία των πέναλτι ο Νίκας νικήθηκε από τον Καβαλλάρη και στο τελευταίο πέναλτι ο επιθετικός της Α.Ε.Μ. ευστόχησε και έστειλε την ομάδα του στην επόμενη φάση, όπου θα αντιμετωπίσει την Καλαμάτα.

Η σειρά των πέναλτι:

Πέντσας  0 - 1
Πρίφτης  1 - 1
Μπαλαούρας  1 - 2
Λαμπρόπουλος  2 - 2
Μιχαλόπουλος  2 - 3
Καζαντζής  3 - 3
Δενδρινός  3 - 4
Νίκας απέκρουσε ο Καβαλλάρης
Καβαλλάρης  3 - 5


ΑΧΑΪΚΗ (Γιάννης Ζερδεβάς): Χάχαλης, Ντάζος, Νιάρος (46΄Νίκας), Λαμπρόπουλος, Μπεκίρης, Τόγιας (80΄Αγγελόπουλος), Καζαντζής, Γιακάτος, Μπουρδανιώτης, Δημητρακόπουλος, Αποσκίτης.

Α.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Δουλιώτης, Θεοδωρίδης, Ζαχαράκης, Καβαλλάρης, Μπαλαούρας, Δενδρινός, Ξευγένης (46΄Σαραντόπουλος), Καντάνης (70΄Αρώνης), Τσιούνης (83΄ Μιχαλόπουλος), Πέντσας, Νάκος.
« PREV
NEXT »