Τελευταια Νεα

13 Σεπ 2013

Σε νέα εποχή μπαίνει η Δόξα Καινουρίου

Η ομάδα αλλάζει σε όλα τα επίπεδα και δείχνει έτοιμη να αποτελέσει πρότυπο ως προς τον τρόπο λειτουργίας της. Νέο ξεκίνημα με καινούριο Δ.Σ. , ανακαινισμένο γήπεδο και υπό κατασκευή βοηθητικού γηπέδου. 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Δόξας έχει όραμα να δημιουργήσει μια ομάδα που θα δουλεύει σε πρότυπα ανώτερων κατηγοριών. Επιθυμία όλων είναι φυσικά η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας, οι παίκτες της οποίας θα έχουν τις προϋποθέσεις να προπονούνται σωστά και να αγωνίζονται σε ένα εξαιρετικό γήπεδο. Γιατί η Δόξα από τη νέα περίοδο επιστρέφει «σπίτι της».
Το όνειρο της έγινε πραγματικότητα. Το γήπεδο της ομάδας έχει αλλάξει ριζικά εικόνα, με νέο χλοοτάπητα, ανακαινισμένα αποδυτήρια και με ανακαινισμένο περιβάλλοντα χώρο παρέχει άνεση στον ποδοσφαιριστή που θα αγωνιστεί σε αυτό αλλά και στον φίλαθλο που θα παρακολουθεί τους αγώνες. Ταυτόχρονα στα σκαριά βρίσκεται και το προπονητικό γήπεδο, που θα δώσει τη δυνατότητα στους παίκτες να δουλέψουν σωστά υπό τις οδηγίες του προπονητή τους και δε θα επιβαρύνει το γήπεδο της ομάδας, όπου θα πραγματοποιούνται μόνο τα επίσημα παιχνίδια. Σταθερή αξία σε όλα αυτά είναι ο Κώστας Γιωτόπουλος. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Προπονητών Αιτωλοακαρνανίας παρέμεινε στο τιμόνι της Δόξας με στόχο να χτίσει ένα αξιόμαχο σύνολο και να αναδείξει νέα ταλέντα. Γνώστης της κατηγορίας, με εμπειρία στους πάγκους και με ιδιαίτερο ζήλο για τη δουλειά του ο Γιωτόπουλος έχει την ικανότητα να την κάνει υπολογίσιμη δύναμη. Οι προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ δεν ήταν πολλές, όμως σημαντικοί παίκτες έφυγαν και σημαντικοί ήρθαν. Το γεγονός αυτό είναι θετικό, καθώς η ομοιογένεια δεν χάθηκε και ο σκοπός του προπονητή θα είναι να εντάξει ελάχιστους παίκτες στη φιλοσοφία του παιχνιδιού. Είναι δεδομένο πως η Δόξα αλλάζει και αυτό ευχαριστεί τόσο τους ανθρώπους της ομάδας όσο και τον κόσμο της. Η διάθεση υπάρχει και πλέον όλοι θέλουν να δουν τους κόπους τους να φέρνουν αποτελέσματα μέσα στο γήπεδο και θετική απήχηση στην τοπική κοινωνία. Η Δόξα τη θερινή μεταγραφική περίοδο απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Νίκο Γιαννακά από τον Αστέρα Παντάννασας, Γιάννη Παναγιωτόπουλο από Αρη Αιτωλικού ενώ επέστρψε και ο Σταύρος Κόκκαλης από την Δόξα Βύρωνα. Αντίθετα παρελθόν αποτελούν οι Παναγιώτης Μπλέτσας (Φλόγα Παλαιομάνινας), Χρήστος Γιώτης (Θύελλα Παραβόλας) και Χρήστος Στρεμμένος (Κ-20 Παναιτωλικός).
« PREV
NEXT »