Τελευταια Νεα

30 Σεπ 2013

'Κεραυνός"...χτύπησε τον Ηρακλή

Ηττήθηκε τελικά στον αγώνα του Σαββάτου ο Ηρακλής από τον Κεραυνό Γαβαλούς με 1-2. 

Ήταν ένας δυνατός αγώνας χωρίς πολλές και ιδιαίτερες φάσεις στα καρέ των δύο ομάδων , ο Ηρακλής προσπάθησε από νωρίς να επιβάλει τον δικό του ρυθμό στο παιχνίδι όμως είχε να αντιμετωπίσει μια πιο οργανωμένη ομάδα , δε τα κατάφερε αφού τα λάθη του κυρίως στο χώρο του κέντρου δε του άφηναν περιθώρια να ηγηθεί του αγώνα κι έτσι η ομάδα της Γαβαλούς εκμεταλλευόμενη σωστά τις αντεπιθέσεις της με λιγότερα λάθη κατάφερε να φύγει από το γήπεδο του Αστακού με το τρίποντο της νίκης.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν πραγματοποιήθηκαν αξιόλογες φάσεις και από τις δύο ομάδας ενώ κυριαρχούσαν κόντρες και λάθη κυρίως στο χώρο του κέντρου.
Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 50' ήρθε το πρώτο γκολ για τον Κεραυνό όταν μετά από μια κόντρα ο Γ.Παπαδόπουλος ξέφυγε από αριστερά , πήρε την μπάλα στην κατοχή του και σουτάροντας έκανε το 0-1 για την ομάδα του.
Μετά από το γκολ η ομάδα του Αστακού ανέβασε στροφές και στο 58' ο Ηρακλής έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει το σκορ όταν μετά από κόρνερ που εκτελέσθηκε , ο Π.Λιβάνης σηκώθηκε στον αέρα πιάνοντας εκπληκτική κεφαλιά την οποία απέκρουσε εξ επαφής ο Κ.Μπαλάφας , σώζοντας έτσι την εστία του.
Από το διάστημα εκείνο και μέχρι το τελευταίο εικοσάλεπτο του αγώνα το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο ενώ μετά το 70' ο Ηρακλής πίεσε περισσότερο.
Στο 82' ο Ηρακλής έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για γκολ όταν σε μια επέλαση του Γ.Κοτρότσου από δεξιά της μικρής περιοχής των φιλοξενουμένων ο ίδιος σούταρε προς την εστία του Κ.Μπαλάφα , ο τερματοφύλακας απέκρουσε , κύλησε η μπάλα στη γραμμή της εστίας του και τελικά την έδιωξε μακριά αμυντικός των κιτρινόμαυρων.
Το δεύτερο γκολ για την Γαβαλού ήρθε στο 86' με τον Κ.Τσοπανά μετά από κεφαλιά του.
Στο 87' ο Π.Λιβάνης είδε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Δ.Στυλιαρά για επικίνδυνο παιχνίδι και αποβλήθηκε.
Ο αγώνας όμως μετατράπηκε σε θρίλερ για τους κιτρινόμαυρους όταν στο 89' και μετά από καταιγιστική πίεση των παικτών του ροπαλοφόρου ο εκρηκτικός Μ.Κοντοζήσης έκανε το 1-2 με δυνατό σουτ.
Ο Ηρακλής αν και με 10 παίκτες συνέχιζε να πιέζει τους φιλοξενούμενους και στα 4 λεπτά των καθυστερήσεων μετά τα οποία ο διαιτητής σφύριξε το τέλος του αγώνα.

Άψογη η διαιτησία του Δ.Στυλιαρά και των βοηθών του Σ.Δημαρά και Κ.Σούζα.
Παρατηρητής αγώνα ήταν ο Α.Μπακογεώργος  και  νοσηλευτής ο Α.Ζέρβας .
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ : (1) Γιαννούτσος Γ. , (2) Μπεκατώρος Χ. , (3) Λιβάνης Π. , (4) Tafani O. , (5)  Γκάτσης Ι. , (6)  Κοτσίνης Σ. , (7) Λιβάνης Β. , (8) Βότσης Δ., (9) Κοτρότσος Γ. , (10) Αργύρης Α., (11) Μπαρμπαρούσης Δ.  
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΓΑΒΑΛΟΥΣ : (1) Μπαλάφας Κ. , (2) Μπαλάφας Φ. , (3)  Κουρσάρης Α. , (4) Μακραδήμας Ε. , (5) Μπούρδος Ν. , (6) Κουρσάρης Π.Ν. , (7) Τoska Klajdi. , (8) Γεωργίου Ν. , (9)  Μπούρδος Σ.  , (10) Βδουκάκης Σ. , (11) Παπαδόπουλος Γ.

ΑΛΛΑΓΕΣ : Για τον ΗΡΑΚΛΗ : Στο 59’ ο Μπαρμπαρούσης Δ. αντικαταστάθηκε από τον Κοντοζήση Μ. , στο 68' ο Αργύρης Α. από τον Χάνδρα Ι. και στο 77’ ο Βότσης Δ.. από τον Κουτσολάμπρο Δ. 
 Για τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΓΑΒΑΛΟΥΣ: στο 38’ ο  Τoska Klajdi  αντικαταστάθηκε από τον Τσοπανά Κ.
« PREV
NEXT »