Τελευταια Νεα

2 Σεπ 2013

Καλογέρης: «Δίκαιο αποτέλεσμα»

Απόλυτα δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη του Πανθρακικού επί του Παναιτωλικού ο Αλέξανδρος Καλογέρης μιλώντας στην κάμερα του novasports, ενώ τόνισε πως οι Αγρινιώτες ανέβηκαν για να μείνουν στην κατηγορία. 
«Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Αν και το δεύτερο γκολ του Πανθρακικού ήρθε σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο και ουσιαστικά στη δεύτερη ευκαιρία που δημιούργησε. Μας αποσυντόνισε αυτό το γκολ. Πιέσαμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν κάναμε τις κλασικές ευκαιρίες. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο»,  δήλωσε αρχικά ο Αλέξανδρος Καλογέρης και συνέχισε:

«Γενικά η παρουσία μας δεν ήταν αυτή που επιζητάμε σε κάθε ματς. Δεν καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας, να κυκλοφορήσουμε τη μπάλα και είχαμε πάρα πολλά αβίαστα λάθη».

Για το αν είχαν το μυαλό τους στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Θέλω να πιστεύω πως το μυαλό μας δεν ήταν εκεί. Εμείς είπαμε ότι κερδίσαμε το παιχνίδι και την επόμενη μέρα το ξεχνάμε. Όπως θα κάνουμε και τώρα. Θα ξεκουραστούμε τώρα με τη διακοπή γιατί η προετοιμασία μας ήταν πολύ λίγη σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Μας δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουμε λίγο παραπάνω για να πάρουμε αυτό που θέλαμε σήμερα στα υπόλοιπα ματς».

Για τον στόχο: «Ο Παναιτωλικός ήρθε για να μείνει και πιστεύω ότι θα μείνει. Έχουμε το υλικό, δουλεύουμε σωστά και θα μείνουμε». 


http://www.novasports.gr

« PREV
NEXT »