Τελευταια Νεα

16 Σεπ 2013

Στα πέναλτυ την πρόκριση η Δόξα

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πήρε η Δόξα Καινουρίου που επικράτησε στα πέναλτυ με σκορ 4-3 (καν. διάρκεια και παράταση 0-0) του Ολυμπιακού Παναιτωλίου.

Φωτορεπορτάζ εδώ
Το γειτονικό ντέρμπι έληξε ισόπαλο με 0 - 0 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση και ανέδειξε νικήτρια την ομάδα του Κώστα Γιωτόπουλου στη διαδικασία των πέναλτι. Το παιχνίδι δεν είχε πολλές φάσεις και δικαιολόγησε απόλυτα τις εκτιμήσεις πως πάντα μια αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες θα είναι αμφίρροπη.
Η Δόξα μπήκε καλύτερα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, όμως στο πρώτο δεκάλεπτο δεν κατάφερε να δημιουργήσει φάσεις. Η πρώτη αξιόλογη προσπάθεια έγινε στο 11ο λεπτό όταν ο Καρφής απέκρουσε σταθερά το μακρινό σουτ του Αλτζερίνη. Στο 14ο λεπτό ο Δημήτρης Καμζέλης πέρασε τη μπάλα κάθετα βγάζοντας τετ α τετ τον Τσοπλάκο, όμως ο Καρφής απέκρουσε το σουτ του επιθετικού του Καινουρίου. Δευτερόλεπτα αργότερα σε αντεπίθεση του Καινουρίου ο Δημήτρης Καμζέλης έβγαλε τη σέντρα, ο Τσοπλάκος έκανε την προβολή από κοντά και ο Καρφής έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Στο 25΄ ο Μάκος από κοντά δεν έπιασε καλά τη κεφαλιά και η μπάλα έφυγε πλάγια στην πρώτη προσπάθεια του Παναιτωλίου να απειλήσει. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε και δεν υπήρχαν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες.
Στο 49΄ σουτ του Τσοπλάκου απέκρουσε εύκολα ο Καρφής και δύο λεπτά αργότερα ο Ευθυμίου έδιωξε δύσκολα το σουτ του Σαμψώνα από εκτέλεση φάουλ. Στο 58΄ σε αντεπίθεση του Παναιτωλίου ο Ευθυμίου πρόλαβε και έδιωξε προ του Μάκου και η μπάλα έφτασε στο Ντζάλλα που με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 77΄ ο Κώστας Καμζέλης με σουτ έστειλε τη μπάλα πάνω από το δοκάρι και στην επόμενη φάση ο ίδιος παίκτης με κοντινή προβολή έχασε νέα ευκαιρία καθώς η μπάλα πέρασε άουτ. Η μεγάλη ευκαιρία για το Καινούριο χάθηκε στο 88΄ μετά από σέντρα του Κώστα Καμζέλη και κεφαλιά του Δημήτρη Καμζέλη, που έδιωξε ενστικτωδώς σε κόρνερ ο Καρφής.
Στο 98΄ ο Καρφής απέκρουσε εύκολα το φάουλ του Σωκράτη Τζωρτζόπουλου και στο 101΄ το σουτ του Δημήτρη Καμζέλη πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 103΄ το Παναιτώλιο έχασε μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Καπέλη μέσα από την περιοχή που έδιωξε δύσκολα ο Ευθυμίου. Στο 109ο λεπτό ο Καρφής απέκρουσε το σουτ του Κόκκαλη και λίγο αργότερα το σουτ του Σωκράτη Τζωρτζόπουλου έφυγε ψηλά άουτ. Τελευταία φάση για τους φιλοξενούμενους το σουτ του Γκορόγια μέσα από την περιοχή που πέρασε άουτ στο 114΄ και για τους γηπεδούχους το σουτ του Σωκράτη Τζωρτζόπουλου από το ύψος της περιοχής που πέρασε ελάχιστα άουτ στο 117΄.
Στη διαδικασία των πέναλτι ο Ευθυμίου απέκρουσε το πρώτο πέναλτι του Παναιτωλίου από το Σαμψώνα, ο Σαλμάς έστειλε τη μπάλα άουτ στο τέταρτο πέναλτι της ομάδας του και ο Καρφής απέκρουσε το τέταρτο πέναλτι του Καινουρίου που εκτελέστηκε από τον Παναγιωτόπουλο. Ο Στέλιος Δάρλας ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Παναιτωλίου ήταν τιμωρημένος και είδε τον αγώνα από τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.
Η σειρά των πέναλτι
Σαμψώνας απέκρουσε ο Ευθυμίου
Σωκράτης Τζωρτζόπουλος 1 - 0
Μπρέσιακας 1 - 1
Αλτζερίνης 2 - 1
Ντζάλλας 2 - 2
Γιώργος Κόκκαλης 3 - 2
Σαλμάς άουτ
Παναγιωτόπουλος απέκρουσε ο Καρφής
Πανταζή 3 - 3
Στέλιος Δάρλας 4 - 3

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Κώστας Γιωτόπουλος): Ευθυμίου, Σούζας (78΄ Α. Κόκκαλης), Γ. Κόκκαλης, Παναγιωτόπουλος, Στ. Δάρλας, Δ. Τζωρτζόπουλος, Ασημακόπουλος (72΄ Πύθουλας), Αλτζερίνης, Τσοπλάκος (71΄ Κ. Καμζέλης), Δ. Καμζέλης, Σ. Τζωρτζόπουλος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟΥ (Γιώργος Γιάκος): Καρφής, Πανταζή, Ντζάλλας, Μπούσγος, Γκορόγιας, Τζαμαλής (100΄ Μπουκουβάλας), Μάκος, Ντίνος (46΄ Καπέλης), Μπρέσιακας, Σαμψώνας, Λιούλιος (68΄ Σαλμάς).


« PREV
NEXT »