Τελευταια Νεα

6 Σεπ 2013

Handball :Ετοιμάζεται για μπαράζ ανόδου ο Παναιτωλικός

Ο Άρης Θεσσαλονίκης που δικαιούταν ν’ αγωνιστεί στην Α2 Εθνική κατηγορία των Ανδρών στο Χάντμπολ δεν δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα και έτσι το κενό που αφήνει πρέπει να καλυφθεί με την άνοδο ομάδας από τη Β’ Εθνική.
Η εξέλιξη αυτή δίνει την ευκαιρία στον Παναιτωλικό να διεκδικήσει την άνοδό του στην παραπάνω κατηγορία, αφού πέρσι τερμάτισε δεύτερος στον όμιλό του. Η Ομοσπονδία αποφάσισε να προχωρήσει σε αγώνες μπαράζ στους οποίους θα πάρουν μέρος τα σωματεία που κατέλαβαν τη θέση στον 4ο, 5ο και 6ο όμιλο της περσινής Β’ Εθνικής.
Είναι ο Παναιτωλικός, η Ασπίδα Ξάνθης και ο Αλέξανδρος Αξιούπολης. Οι τρεις αυτές ομάδες θ’ αναμετρηθούν σε αντίστοιχα παιχνίδια που θα φιλοξενηθούν σε ουδέτερη έδρα και εκείνη που θα κατακτήσει τους περισσότερους βαθμούς, θα πάρει το εισιτήριο της ανόδου στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Οι αγώνες αναμένεται να οριστούν το τελευταίο δεκαήμερο Σεπτεμβρίου και έτσι η ομάδα του Μιχάλη Ζαραβίνα άρχισε εντατικές προπονήσεις για την προετοιμασία συμμετοχής της στους αγώνες μπαράζ.
Eφημερίδα «Συνείδηση»
« PREV
NEXT »