Τελευταια Νεα

5 Σεπ 2013

Χριστίνα Μουράτη: Δέχτηκα με μεγάλη χαρά να συμμετέχω στο Promo Fight 1

Η Χριστίνα Μουράτη θα αντιμετωπίσει την Εύα Βασιλείου στη διοργάνωση Promo Fight 1 και μας μίλησε για τον αγώνα αυτό.
Η αθλήτρια του Fight Club Kakarelis δήλωσε χαρούμενη που θα λάβει μέρος στη διοργάνωση και μίλησε για την εμπιστοσύνη της στον προπονητή της Νίκο Κακαρέλη. Ανέφερε πως την αντίπαλό της θα τη γνωρίσει πάνω στο ρινγκ, ενώ τόνισε πως πρώτη φορά γίνεται μια τόσο μεγάλη διοργάνωση του χώρου στο Αγρίνιο και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειες των αθλητών.
Αναλυτικά η συνέντευξη της Χριστίνας Μουράτη στον Παντελή Χατζηστυλιανό:
Χριστίνα πως αποφάσισες να συμμετέχεις γενικά σε αγώνες και ειδικότερα στον αγώνα της διοργάνωσης Promo Fight 1 στις 7 Σεπτεμβρίου;
Αρχικά ξεκίνησα το άθλημα για αυτοάμυνα. Μου άρεσε πολύ και σιγά σιγά ξεκίνησα αγώνες πυγμαχίας και kick boxing. Έβλεπε ο δάσκαλός μου σταδιακά ότι πήγαινα καλά, ότι μου άρεσε, ότι ήμουν μάχιμη και ξεκίνησα. Μου πρότεινε να συμμετάσχω σε αυτή τη μεγάλη διοργάνωση το Promo Fight 1 και δέχτηκα με μεγάλη χαρά. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά.
Μας μίλησες για το δάσκαλό σου το Νίκο Κακαρέλη. Ποια είναι η σχέση που έχετε;
Είμαστε καιρό εδώ που γυμνάζομαι και δουλεύουμε σκληρά. Τον εμπιστεύομαι πάρα πολύ και ακούω ότι μου λέει.

Τι θεωρείς πως μετράει περισσότερο μέσα στους αγώνες;
Στους αγώνες πιστεύω πως μετράει να έχεις ψυχή και πάθος. Να μπαίνεις μέσα να τα δίνεις όλα και να είσαι μάχιμος. Και ανεξαρτήτως αποτελέσματος να ακούς το δάσκαλό σου.
Τι γνωρίζεις για την αντίπαλό σου στη διοργάνωση την Εύα Βασιλείου;
Δεν τη γνωρίζω. Δεν ξέρω τίποτα γι' αυτή. Θα τη γνωρίσω πάνω στο ρινγκ. Τους αγώνες τους κλείνει ο δάσκαλος. Παρακολουθεί και επιλέγει τις αντιπάλους μου. Το μόνο που με νοιάζει είναι πάνω στο ρινγκ να ακούω τις οδηγίες του δασκάλου μου και δε με νοιάζει το αποτέλεσμα. Το καλύτερο βέβαια είναι να νικήσω. Αυτό προσπαθούμε, αυτό παλεύουμε.
Ποια είναι η άποψη που έχεις για τους αγώνες και ποιο μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο που θα τους παρακολουθήσει;
Αυτό που θέλω να πω είναι πως πρώτη φορά στο Αγρίνιο γίνεται μια τόσο μεγάλη διοργάνωση. Και θέλω ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει. Θα συμμετέχουν πολλοί μεγάλοι αθλητές. Και εμείς θέλουμε να αναδειχτούμε. Να μας δούνε και να δείξουμε τον καλύτερό μας εαυτό.
Δείτε το βίντεο από την προπόνηση και τη συνέντευξη της Χριστίνας Μουράτη
« PREV
NEXT »