Τελευταια Νεα

9 Σεπ 2013

Στη Ναύπακτο το Super Cup

Τον τίτλο του Surer Cup κατέκτησε ο Ναυπακτιακός Αστέρας που νίκησε με σκορ 1-0 τον Αμβρακικό Λουτρού. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 64' ο Θόδωρος Καλαβρουζιώτης.
Το φίλμ του αγώνα:
7′ Συρτή ΄σέντρα του Δράκου διώχνουν σε κόρνερ οι αμυντικοί του Ναυπακτιακού.
9′ Σουτ του Θανασιού διώχνει σε κόρνερ ο Σπυρόπουλος.
16′ Δυνατό σουτ από τον Καζανά η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
32′ Δυνατό σούτ στη κίνηση του Καλαβρουζιώτη η μπάλα δίπλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σπυρόπουλου.
33′ Σουτ στη κίνηση από τον Δράκο η μπάλα λίγο άουτ.
54′ Σέντρα του Καραγιάννη η μπάλα φτάνει στον Αδραχτά που βρίσκεται μόνος απέναντι από τον τερματοφύλακα χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αφου τον αδύναμο πλασέ που επιχείρησε έδιωξε σε κόρνερ ο Σπυρόπουλος.
55′ Ατομική ενέργεια Καζανά σουτ αποκρούει ο τερματοφύλακας του Αμβρακικού.
63′ Γκοοολ Σέντρα του Καζανά κεφαλιά ο Ψυχογιός αποκρούει ο τερματοφύλακας, η μπάλα φτάνει στο Καλαβρουζιώτη που με κοντινό πλασέ κάνει το 1-0.
70′ Ωραία βαθιά μπαλιά του Ζίγκηρη στο Τσιτσόπουλο που με ωραία ενέργεια θα μπει στη περιοχή του Ναυπακτιακού θα  αποφύγει έναν αμυντικό αλλά το σούτ που θα επιχειρήσει θα διώξει πάνω στη γραμμή ο Σωτηρόπουλος κρατώντας το προβάδισμα για την ομάδα του.
73′Ατομική ενέργεια Καλαβρουζιώτη τετ α τετ θα "ανοίξει" την μπάλα και θα αποκρούσει  ο τερματοφύλακας στη συνέχεια ο Αλ.  Ψυχογιός θα σουτάρει νέα εντυπωσιακή απόκρουση από το Σπυρόπουλο.
87′ Ατομική ενέργεια από τον Κ. Ψυχογιό αποκρούει ο Σπυρόπουλος νέο σούτ από τον Αλ. Ψυχογιό νέα απόκρουση από τον τερματοφύλακα του Λουτρού.
Ναυπακτιακός : Πετσίνης , Καζανάς Βρουσαί , Θεοχάρης,Σωτηρόπουλος ,Θανασιός, Καραγιάννης, Δημόπουλος,Καλαβρουζιώτης(77′ Σταυρόπουλος)  , Ψυχογιός Κ.(89′ Πέκεζ) , Αδραχτάς(69′ Ψυχογιός Αλ.).
Αμβρακικός Λουτρού : Σπυρόπουλος , Πατσιαλός , Τσιλίκης, Νεφρός , Μπεκατώρος , Νικάς , Βαμβάκης(66′ Ζίγκηρης Γ.) , Δράκος , Βλάχος(89′ Ντρούτσης) , Γώγα (60′ Τσιτσομήτσος), Ζίγκηρης.
« PREV
NEXT »