Τελευταια Νεα

13 Οκτ 2013

Νίκη κορυφής για ΑΕΚ, 1 - 0 τη Δόξα

Την τέταρτη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣΝΑ πέτυχε η ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου. 

Η ομάδα του Βασίλη Παπαθανασίου επιβλήθηκε με 1 - 0 της Δόξας Καινουρίου στο παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Καραπαππά. Σκόρερ των "προσφύγων" ο Σιάσος στο 18ο λεπτό.
Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό και είχε λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Η φιλοξενούμενη ΑΕΚ προηγήθηκε στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα στο 18΄ όταν ο Χρήστος Αυγέρης έκανε το γέμισμα, ο Κοκορδέλης κατέβασε και έστρωσε στο Σιάσο που έκανε το 1 - 0. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΚ διατήρησε εύκολα το υπέρ της σκορ πηγαίνοντας προηγούμενη στα αποδυτήρια. Στο 51΄ το σουτ του Αγγέλη πέρασε ψηλά άουτ και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Καλογεράκη. Στο 62΄ η Δόξα προσπάθησε να απειλήσει με μακρινό φάουλ του Παναγιωτόπουλου, όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Η ευκαιρία των "προσφύγων" να "καθαρίσουν" το ματς χάθηκε στο 76΄ όταν ο Τριάντης έφυγε από αριστερά, μπήκε στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 85΄ το σουτ του Δημήτρη Καμζέλη πέρασε άουτ και στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Τσοπλάκος μέσα από την περιοχή δεν έπιασε καλά το σουτ που έφυγε μακρυά από την εστία του Φώτη Βασιλόπουλου.
Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Αγίου Κωνσταντίνου παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας ισόβαθμη με τη Γαβρολίμνη στους 12 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Κώστα Γιωτόπουλου βρίσκεται στην προτελευταία θέση με ένα μόλις βαθμό. Την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ υποδέχεται τον Ατρόμητο Αντιρρίου, ενώ η Δόξα ταξιδεύει στο Αντίρριο όπου θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Γαβρολίμνης.

ΔΟΞΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥ (Κώστας Γιωτόπουλος): Ευθυμίου, Σούζα, Κωνσταντίνου, Παναγιωτόπουλος, Δάρλας, Αλτζερίνης, Ασημακόπουλος (55΄ Τσοπλάκος), Δ. Τζωρτζόπουλος, Ντόβρος (38΄ λ.τ. Γιαννακάς), Δ. Καμζέλης, Κ. Καμζέλης (83΄ Πύθουλας).
Στον πάγκο έμειναν οι Γκρίζης, Κορδάτος, Γκορόγιας και Κόκκαλης.

ΑΕΚ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (Βασίλης Παπαθανασίου): Βασιλόπουλος, Ντόβας, Χρ. Αυγέρης, Ροδίτης, Μολώνης, Καραγκούνης, Βακράκος (46΄ Τριάντης), Καλογεράκης (86΄ Τασούλης), Σιάσος (71΄ Στεφ. Φραγκούλης), Αγγέλης, Κοκορδέλης.
Στον πάγκο έμειναν οι Κούσης, Ταράτσας, Αφαλωνιάτης και Ζώης Αυγέρης.
« PREV
NEXT »