Τελευταια Νεα

20 Οκτ 2013

Ανεβαίνει ο Αχελώος, 1 - 0 τον Όμηρο

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αχελώος Αγγελοκάστρου που επιβλήθηκε με 1 - 0 του Όμηρου Νεοχωρίου. Η ομάδα του Ανδρέα Τσιλίκα με σκόρερ το Ρουσογιάννη που πέρασε σαν αλλαγή στο παιχνίδι πέτυχε μια σπουδαία νίκη, όμως θα χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα τον Αλέξανδρο Φούντα που έσπασε το χέρι του στο 62ο λεπτό του αγώνα. Αντίθετα η ομάδα του Νεοχωρίου που είχε στον πάγκο της το Δημήτρη Θεοδοσίου γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα και έδειξε ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά για να αποδειξεί πως είναι το φαβορί της Κατηγορίας. 
Το παιχνίδι ήταν αρκετά δυνατό με ελάχιστες φάσεις και πολλές διακοπές. Το μοναδικό τέρμα σημειώθηκε στο 75ο λεπτό μετά από σέντρα του Γιαννιώτη από δεξιά και όμορφη κεφαλιά του Ρουσογιάννη που νίκησε το Λιαπίκο. Το τελικό σκορ έφερε την ομάδα του Αγγελοκάστρου στην ένατη θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς, ενώ ο Όμηρος βρίσκεται στην 11η θέση με 4 βαθμούς.

ΑΧΕΛΩΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ (Ανδρέας Τσιλίκας): Τσιλίκας, Κωνσταντίνου, Μπούζας, Μπέτσικας (55΄ Ρουσογιάννης), Αριστόπουλος, Φούντας (62΄ λ.τ. Παπουτσής), Γιαννιώτης, Λ. Ζαλοκώστας, Αλεξάκης, Ε. Ζαλοκώστας, Μπούρος (88΄ Καραλής).

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Λιαπίκος, Καπώνης (56΄ Βαλτογιάννης), Γιερετσιάν, Πασπαλιάρης, Χ. Κάκκος, Μιχάλης (79΄ Φράγκος), Λαγός, Ξ. Κάκος (85΄ Αποστολίδης), Κούσουλας, Τσιφοπανόπουλος, Γούργαρης.






« PREV
NEXT »