Τελευταια Νεα

28 Οκτ 2013

Σπουδαία εμφάνιση και νίκη με 4 - 0 για τον Παναιτωλικό

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση ο Παναιτωλικός κέρδισε με 4 - 0 την ΑΕΛ Καλλονής και έφτασε στην 6η θέση και τους 13 βαθμούς μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Μάκη Χάβου "καθάρισε το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκε με 3 - 0, ενώ διατήρησε και ανέπαφη την εστία του και στα πέντε εντός έδρας ματς που έχει δώσει έως τώρα.
Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και στο 6ο λεπτό ο Μπακάκης έβγαλε σε θέση τετ α τετ το Μπόγιοβιτς που έπιασε το σουτ, όμως ο Σιδεράκης έδιωξε με το δεξί πόδι. Στο 8΄ μετά από σέντρα του Χουάνλου ο Λαμπρόπουλος έπιασε την κεφαλιά και ο Μπρακάλι έδιωξε σε κόρνερ και στο 11΄ το μακρινό σουτ του Μαρσέλο έφυγε άουτ. Στο 15ο λεπτό ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ μετά από εκτέλεση φάουλ του Γκάλο και κοντινή προβολή του Μπόγιοβιτς. Η κεφαλιά του Λαμπρόπουλου στο 26΄ έφυγε άουτ και στο 33΄ μετά από ατομική ενέργεια ο Καμαρά έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στο Λεάντρο και κατέληξε στα δίχτυα του Σιδεράκη για το 2 - 0. Η Καλλονή έχασε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 36΄ όταν μεετά από φάουλ του Μαρσέλο ο Λεοζίνιο έπιασε το σουτ, όμως ο Μπρακάλι απέκρουσε αρχικά και βρήκε στο δοκάρι. Στο 37΄ ο Σίλβα Τζούνιορ με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δεξί "παραθυράκι" του Σιδεράκη και διαμόρφωσε το 3 - 0.
Στο 53΄ το μακρινό σουτ του Χουάνλου έφυγε άουτ και στο 55΄ ο Ποντάνι δέχτηκε δεύτερη κίτρινη για θέατρο και άφησε την ομάδα του με 10 παίκτες. Στο 61΄ ο Μπελόν έβγαλε τη σέντρα, ο Χωριανόπουλος γύρισε λάθος τη μπάλα "κρεμώντας' το Σιδεράκη και ο Μπόγιοβιτς από κοντά με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 4 - 0. Στο 79΄ το σουτ του Καμαρά έφυγε ψηλά άουτ και στο 82΄ ο Μπρακάλι απέκρουσε εύκολα το σουτ του Λεοζίνιο. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Καμαρά έβγαλε τη σέντρα και ο Σφακιανάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.
Πλέον ο Παναιτωλικός στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Κέρκυρα την Πέμπτη, ενώ για το πρωτάθλημα την επόμενη Δευτέρα αγωνίζεται στο Περιστέρι με τον τρίτο της βαθμολογίας Ατρόμητο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Μπρακάλι, Μελισσάς, Γκάλο, Κούσας, Μπικέι, Σιλβα Τζούνιορ, Γοδόι (46΄ Σφακιανάκης), Καμαρά, Μπακάκης (59΄ Μπελόν), Θεοδωρίδης, Μπόγιοβιτς (69΄ Ιωάννου).

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Ποντάνι, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Αναστασιάδης, Μαρσέλο, Φαρία, Λαμπρόπουλος, Χουάνλου (68΄ Λίμα), Λεοζίνιο, Αγρίτης (λ.τ.21΄ Καζάκης (60΄ Σιλιγαρδάκης)).
« PREV
NEXT »