Τελευταια Νεα

18 Οκτ 2013

Η συνέντευξη Τύπου του Α.Ο. Αγρινίου

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Αγρινίου Νεκτάριος Σαπλαούρας και ο προπονητής Γιάννης Διαμαντάκος μίλησαν για τον κυριακάτικο αγώνα με την ΑΓΕ Ζακύνθου στη συνέντευξη Τύπου της ομάδας.
Ο πρόεδρος του Α.Ο.Α. δήλωσε πως οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν τον κόσμο να βοηθήσει την ομάδα στο κυριακάτικο παιχνίδι που ξεκινάει στη 1:30 το μεσημέρι. Ο κύριος Σαπλαούρας ευχαρίστησε τη Διοίκηση του ΔΑΚ Αγρινίου, ενώ τόνισε πως τα προβλήματα που υπήρχαν στο κλειστό του Σταδίου έχουν ξεπεραστεί σε μεγάλο βαθμό και γι' αυτό ευχαρίστησε τη Δημοτική Αρχή για τις προσπάθειες που έγιναν το καλοκαίρι.
Ο Γιάννης Διαμαντάκος χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη της πρεμιέρας απέναντι στην Α.Ε. Πεντέλης εκτός έδρας, καθώς έδωσε ψυχολογικό πλεονέκτημα στην ομάδα. Μιλώντας για το κυριακάτικο παιχνίδι είπε πως ο αρχηγός της ομάδας Χρήστος Μπαρούχας παρότι είχε κάποιες ενοχλήσεις θα είναι κανονικά στην αποστολή, τονίζοντας τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού λόγω της ώρας έναρξης.και λέγοντας πως ελπίζει να μην επηρεάσει την ομάδα το γεγονός αυτό. Ο τεχνικός του Α.Ο. Αγρινίου ανέφερε πως υπάρχουν δύο ακόμα προπονήσεις για να διορθωθούν κάποιες λεπτομέρειες και κάλεσε τον κόσμο να βοηθήσει την προσπάθεια των παικτών του.
Ο κύριος Διαμαντάκος δήλωσε πως η Ζάκυνθος είναι μια γυμνασμένη ομάδα με καλούς και έμπειρους παίκτες και στον πάγκο της βρίσκεται ο Περικλής Ταυρόπουλος, ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία. Έθεσε σαν ελάχιστο αριθμό νικών για την παραμονή τις 10 λέγοντας πως μπορεί η δεύτερη νίκη να έρθει στο κυριακάτικο παιχνίδι. Ανέφερε επίσης πως δε θεωρεί πως υπήρξε διαμόρφωση αποτελέσματος στο παιχνίδι με την Πεντέλη από τους διαιτητές και ξεκαθάρισε πως η ομάδα ούτε έχει παράπονα από τη φιλοξενία που τυγχάνει, ούτε οι άλλες ομάδες έχουν από τη φιλοξενία στο Αγρίνιο. Τέλος είπε πως το επίπεδο του μπάσκετ στο Αγρίνιο έχει ανέβει και έχουν συμβάλλει σε αυτό οι παράγοντες του Α.Ο.Α., οι οποίοι έχουν τη βούληση και αποκτούν εμπειρία, προκειμένου η ομάδα να βρίσκεται σε Εθνικές Κατηγορίες.
« PREV
NEXT »