Τελευταια Νεα

28 Οκτ 2013

Αυτοί που δεν έβγαλαν... παρέλαση!

Πέντε τεχνικοί δεν πρόλαβαν να μείνουν στον πάγκο των ομάδων τους μέχρι την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

Πρόκειται για τους Ντίνο Κουντούρη (Ηρακλής Αστακού), Γιώργο Καρελάκη (Αχελώος Αγγελοκάστρου), Γιώργο Ζήκο (Όμηρος Νεοχωρίου), Γιώργος Παπασπύρου (Αλικυρναϊκός Αγίου Θωμά) και Αντώνη Ζήκο (Άρης Αιτωλικού).

Η αρχή έγινε στις ημέρες τις προετοιμασίας  Ο Ντίνος Κουντούρης ...μεταπήδησε από τον Ηρακλή Αστακού στον νεοσύστατο ΑΓΣ Αστακού που αγωνίζεται στην Γ' ΕΠΣΝΑ.

Η συνέχεια ήρθε με τον έμπειρο και με πολλές διακρίσεις στο Αγγελόκαστρο Γιώργο Καρελάκη. Στις 16 Σεπτεμβρίου, πέντε ημέρες πριν την πρεμιέρα στην Ναυπακτο ο Καρελάκης ενημερώνει την διοίκηση του Αχελώου ότι δεν μπορεί να συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας λόγο επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Επόμενο "θύμα", ο Γιώργος Παπασπύρος. Ίδια ημέρα. 16 Σεπτεμβρίου. Η ομάδα ηττήθηκε εντός έδρας για αγώνα του Κυπέλλου από τον Ναυπακτιακό με 0-5. Η διοίκηση του Αλικυρναικού απομακρύνει τον  Γιώργο Παπασπύρο και τον αντικαταστατά με τον έμπειρο Νίκο Παλάντζα.

Στις 12 Οκτωβρίου  ο Όμηρος ηττήθηκε εντός έδρας από τον Προμηθέα με 1-2 και η η διοίκηση "τελείωσε" τον Γιώργο Ζήκο μετά από έκτακτο Δ.Σ και τον αντικατέστησε με τον Δημήτρη Θεοδοσίου.

Την πεντάδα των προπονητών ολοκληρώνει ο Αντώνης Ζήκος. Οι μουρμούρες για τα άσχημα αποτελέσματα των “κίτρινων” και η εντός έδρας ήττα από τον Παναργειακό έφεραν τον τεχνικό στην... πόρτα της εξόδου.

« PREV
NEXT »