Τελευταια Νεα

29 Οκτ 2013

Γήπεδο γιορτή κάθε Κυριακή !!!

Οι Φίλαθλοι της   ΑΕΜ , ο μεγάλος νικητής της φετινής χρονιάς !!!

Η μεγάλη έκπληξη της φετινής χρονιάς ειναι το γιορτινό και φίλαθλο κλίμα που επικρατεί κάθε Κυριακή στο γήπεδο της ΑΕΜ .

Μικρά παιδιά , οικογένειες και πολλές γυναίκες παρακολουθούν κάθε αγώνα των " κανονιέρηδων" και δίνουν ενα ξεχωριστό χρώμα σε κάθε αγώνα της ομάδας.

Η διοίκηση εχει κάνει τρομερή προσπάθεια τα 2 χρόνια της θητείας της και το άσχημο κλίμα που υπήρχε εχει αλλάξει εντελώς και ειδικά φέτος κάθε Κυριακή ολοένα και περισσότερος κόσμος και οικογένειες παρακολουθούν τα ματς της ΑΕΜ. Χαρακτηριστικό ειναι οτι μέχρι το τελευταίο λεπτό των αγώνων , ακόμη και στα παιχνίδια που δεν έχουν θετική έκβαση , ο κόσμος βοηθάει την ομάδα και στο τέλος το χειροκρότημα ειναι ηχηρό και ζεστό.

Όλο αυτό εχει και σαν αποτέλεσμα οι ακαδημίες της ΑΕΜ να παρουσιάζουν τεράστια άνθηση και να βλέπεις στα σχολεία τα μικρα παιδιά να έχουν αφήσει τις μπλούζες των μεγάλων ομάδων του κέντρου και να κυκλοφορούν με την φανέλα με το κανόνι στο στήθος .

Όλο αυτο που γίνεται φέτος στην ΑΕΜ και με την παρουσία ενός νέου κοινού στο γήπεδο είναι μια ελπίδα οτι το ποδόσφαιρο αποτελεί το κορυφαίο κοινωνικό φαινόμενο αυτή την εποχή ,το οποίο στέκεται όρθιο μέσα στην γενικότερη υποβάθμιση δημοσίων και ιδιωτικών κοινωνικών δομών και θεσμών.

Άλλωστε η οικογένεια της ΑΕΜ διαφημίζει την πόλη σε όλη την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο αποτελώντας κατά κάποιον τρόπο έναν πρεσβευτή της ...

Μιχάλης Δημητρίου
http://www.aitosports.gr
« PREV
NEXT »