Τελευταια Νεα

29 Οκτ 2013

Χάβος: «Δεν περίμενα τέτοιο σκορ»

Ο Παναιτωλικός συνέτριψε με 4-0 την Καλλονή και ο Μάκης Χάβος παραδέχτηκε πως ούτε ο ίδιος δεν περίμενε να πάρει τέτοια έκταση το σκορ για την ομάδα του.


Ο τεχνικός των Αγρινιωτών στάθηκε παράλληλα στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς και στην εξαιρετική παρουσία του Ράφαελ, ενώ επισήμανε πως περίμενε πιθανή αντίδραση από την ομάδα της Μυτιλήνης μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα που είχε.
 Δεν περιμέναμε να είναι έτσι το σκορ από το πρώτο ημίχρονο, η Καλλονή προερχόταν από άσχημα αποτελέσματα, αλλά είναι μία καλή ομάδα και υπήρχε περίπτωση να αντιδράσει», ανέφερε αρχικά ο Μάκης Χάβος και πρόσθεσε:
«Εμείς βρήκαμε λύσεις στο σκοράρισμα που σε προηγούμενα ματς δεν ήμασταν τόσο παραγωγικοί, επίσης ο Ράφαελ έδειξε σε δύο περιπτώσεις την κλάση του, καθώς αν σκόραρε ο αντίπαλος ίσως το παιχνίδι να έπαιρνε διαφορετική τροπή».
Όσο για τις απουσίες των Περόνε και Μανούσου για την Καλλονή: «Είναι σημαντικοί παίκτες. Είναι βασικοί και βοηθούν στο σκοράρισμα. Εδώ και καιρό που δεν παίζουν, η αντίπαλη ομάδα δυσκολεύεται να σκοράρει κι αυτό παίζει τον ρόλο του».
http://www.gazzetta.gr
« PREV
NEXT »