Τελευταια Νεα

1 Οκτ 2013

Αγωνίστηκαν για το «Παναγία Ελεούσα» οι παλαίμαχοι του Παναιτωλικού

Ο φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ των Παλαιμάχων της Α.Ε. Σπάρτης και των Παλαιμάχων του Παναιτωλικού, για την ενίσχυση του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής & Αποκαταστάσεως για Νέους με Νοητική Υστέρηση & Σύνοδες Αναπηρίες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας Μεσολόγγι-Αγρίνιο,  ¨ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ¨ , ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στο γήπεδο του Παναιτωλικού με τον κόσμο να δείχνει για ακόμη μια φορά έμπρακτα την ευαισθησία του σε τέτοιου είδους ενέργειες και να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα βοηθώντας αυτή την προσπάθεια.
Αναφορικά το σκόρ έληξε 3-2 υπέρ των παλαιμάχων της Α.Ε. Σπάρτης με τις δύο ομάδες να παραδίδουν μαθήματα ποδοσφαίρου , αποδεικνύοντας πως η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο όταν η τέχνη δεν ξεχνιέται. Αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος του παιχνιδιού έγινε τραπέζι μεταξύ των παλαιμάχων σε ταβέρνα κοντά στο γήπεδο μέσα σε όμορφο και φιλικό κλίμα με τα αστεία και τα πειράγματα να δίνουν και να παίρνουν.
Δηλώσεις προέδρου παλαιμάχων Α.Ε. Σπάρτης Ηλία Τρακάκη:
«Ευχόμαστε ότι καλύτερο στους παλαίμαχους του Παναιτωλικού και στα παιδιά του εργαστηρίου και χαιρόμαστε που είμαστε εδώ και προσφέρουμε όσο μπορούμε σε αυτή την προσπάθεια που έγινε από τον Σύλλογο των Παλαιμάχων του Παναιτωλικού και τον συντονιστή αυτής της προσπάθειας  Κοθρούλα Δημήτρη, για τα παιδιά»
Δηλώσεις εκπροσώπου Εργαστηρίου κ. Σελιμά:

«Εκ μέρους του ΔΣ ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στις δύο ομάδες. Να πω στην σημερινή εποχή τέτοιες εκδηλώσεις συμβάλουν στην κοινωνική αλληλεγγύη, και μάλιστα όταν αυτές απευθύνοναι στην πλέον ευαίσθητη και ευάλωτη κοινωνική ομάδα του πληθυσμού μας, που είναι τα άτομα με νοητική υστέρηση και σύνοδες αναπηρίες, αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε για την σκέψη και την ενέργεια να πραγματοποιηθεί απόψε αυτός ο σπουδαίος αγώνας»
« PREV
NEXT »