Τελευταια Νεα

10 Οκτ 2013

Pre Game 1ος όμιλος Β' ΕΠΣΝΑ-3η αγωνιστική


Pre Game 1ου Ομίλου Β' ΕΠΣΝΑ
3η αγωνιστική
Ανανεώνεται διαρκώς...

Γενική ανασύνταξη στην Ένωση μετά την ήττα από το Κεφαλόβρυσο με 2-0. Η ομάδα θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Πάνο Τόλη. Αντίθετα αμφίβολος είναι ο επιθετικός Κώστας Βλαχογιάννης.

Το απόλυτο έχει η ομάδα του ΑΟΠ στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Δημήτρη Κουτρούλη φιλοξενείτε στην Κατοχή από τον Τρίκαρδο. Μοναδικός τραυματίας ο Ηλίας Καλύβας που έχει πρόβλημα στον ώμο.

Μόνο χαμόγελα υπάρχουν στα πρόσωπα της Ακαδημίας. Η ομάδα συνδύασε την μεγάλη νίκη με 6-0 επί της Ματαράγκας και με καλό ποδόσφαιρο. Η ομάδα του Κώστα Ξηρού θα παραταχθεί χωρίς τους τραυματίες Δημήτρη Μπαρμπαρούση και Γιάννη Δάλλα. Απών και ο στρατευμένος Μακρής και οι τιμωρημένοι Δημήτρης Σούφρας και Αντώνης Παππάς.. Επιστρέφουν οι αμυντικοί Θανάσης Παπουτσόπουλος και Σπύρος Παναγιωτόπουλος από τιμωρία και ο Δημόπουλος που απουσίαζε λόγω εξεταστικής.

Τοπικό ντέρμπι το Σάββατο στην Κατοχή. Ο Τρίκαρδος μετά την ήττα από τον ΓΟΜ θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες. Ο Παναγιώτης Γαρμπής δεν θα έχει στην διάθεση του τον τιμωρημένο τερματοφύλακα Κώστα Γκασούκα. 


Να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα θέλουν άπαντες στην Α.Ε. Τρικόρφου, μετά την ήττα-σοκ από την Α.Ε. Οινιαδών την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Γιώργος Πελέκης θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τους Πελέκη και Βλαχογιάννη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Αντίθετα, επιστρέφει στην ομάδα ο νεαρός Πολύδωρος που τέλειωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.

Επιστρέφει ο νεαρός Δημήτρης Βρεττάς μετά από τιμωρία.

Το 2 στα 2 έχει η ομάδα του Κεφαλοβρύσου. Η ομάδα ικανοποίησε για ένα ημίχρονο στο νικητήριο 2-0 επί της Ένωσης και πλέον το μυαλό είναι στραμμένο στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με το νεανικό ΓΟΜ. Το συγκρότημα του Δημήτρη Σιδερά θα παραταχθεί πλήρης αφού θα επιστρέψει και ο αμυντικός Βαγγέλης Ποριτσάνος που απουσίασε από το παιχνίδι με την Ένωση για προσωπικούς λόγους.

Πλήρης θα παραταχθεί ο Αστέρας Μεσολογγίου στο παιχνίδι με τον ουραγό Αράκυνθο Ματαράγκας.



Την πρώτη νίκη της στο νέο πρωτάθλημα αναζητεί η νεοφώτιστη Παιανία Μάστρου. Η ομάδα του Νίκου Πιέρρου θα δει τον έμπειρο Λάμπρο Τσακαλώζο να επιστρέφει αφού εξέτισε την ποινή του. Επίσης επιστρέφουν οι έμπειροι Σερετάκης και Δημήτρης Κότσαλος από περσινές τιμωρίες. Τέλος κάτω από τα δοκάρια αναμένετε να κάνει ντεμπούτο ο Νίκος Νούλας.



Με τους τρεις βαθμούς επέστρεψε στο Νεοχώρι την προηγούμενη αγωνιστική η ΑΕ Οινιαδών αφού απέδρασαν από το Τρίκορφο με σκορ 0-1. Ο Βασίλης Νικολάου δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Αντώνη Καρατζογιάννη.





« PREV
NEXT »